Dec 042011
 

     Pentru sedinta consiliului local din data de 30.11.2011, primarul Dumbravitei , Szilagyi Geza a introdus  pe ordinea de zi un referat prin care cerea consilierilor sa voteze pentru declararea sedintelor de consiliu ,sedinte inchise  (interzicerea  participarii cetatenilor la aceste sedinte ), pina la incheierea mandatului sau.

      Dunos a preluat aceasta problema  si atit prin articolele publicate pe site ,cit si prin interventiile la Institutia Prefectului Timis ( departamentul juridic,  prin  domnul jurist Orban Andrei ) a incercat sa atraga atentia asupra caracterului abuziv al unei astfel de  masuri.

     Se pare ca domnul primar a constientizat situatia si , in sedinta din 30.11.2011 a Consililui local, sedinta monitorizata de membrii Dunos, a cerut retragerea acestui punct de pe ordinea de zi.

    Sa-i fi venit oare  mintea cea de pe urma,…… sau demersurile Dunos si-au atins scopul ?

                                                                                        

                     Ing.  IULIAN  TOMA

  4 Responses to “Da-i Doamne romanului Geza mintea cea de pe urmă”

  1. parca spuneati ca sunteti apolitici vadimistilor.

    • Pai ce e politic la toata discutia aceasta? Sedintele de C.L. nu pot fi inchise. Ele sunt publice. Asa spune legea. Punct.

  2. Romanule Toma,daca toata actiunea ta civica se reduce la manifestari sovine , atunci pastrativa doar rubrica rasu plansu.

  3. Daca dl. primar a facut asta … nu este democratic. Sa nu lasi oamenii care te-au ales pana la urma sa vada cum decurge o sedinta de CL nu este in regula. Pacat ca asa inteleg unii libertatea/functia…

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>