Oct 222011
 

   birocratie dumbravita Din şediţele consiliului local La sedinta de Consiliu Local din 20.10.2011 consilierii au gasit bani pentru a finanta concursuri de dansuri, dar nu si pentru drumurile comunei.

    La sugestia de a accesa fonduri (centrale si europene) pentru a finanta proiecte culturale,  D-na consilier Denes a afirmat ca este mult de lucru (multe hartii) la aceste proiecte. Cu siguranata este de lucru doamna consilier !

    Cand s-a discutat in sedinta Consiliului local Dumbravita problema lipsei apei potabile, d-nul viceprimar Malac a afirmat ca si el isi uda gradina cu apa de la reteaua publica. O sa ne gandim la el de cate ori nu avem apa la robinet.

     La discutarea rectificarii bugetului, consilierii locali (cu o singura exceptie-Iulian Toma) au preferat sa ia o pauza, nefiind interesati de modul de constituire a acestuia. Un motiv ar putea fi afirmatia publica facuta de un oficial ca oricum acesta este doar pe hartie. In realitate o fi altfel ?!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>