Resticţie de viteză pe Bulevardul Ghioceilor

 Articol scris de Dunos on 20 noiembrie 2024  Add comments
 

 Descrierea problemei

   Aproximativ 20 de persoane care locuiesc pe Strada Ghioceilor solicita sprijinul administratiei publice locale Dumbravita in vederea adoptarii in regim de urgenta a unor masuri administrative menite sa inlature starea de pericol pentru siguranta cetatenilor generata de viteza foarte mare cu care circula o mare parte din conducatorii auto care se deplaseaza spre Padurea Verde.

   Datorita faptului ca pe Buleverdul Ghioceilor mojoritatea familiilor au copii prescolari sau scolari care se joaca in fata casei parintii solicita ajutorul primariei Dumbravita in vederea montarii unor dispozitive de reducere a vitezei pentru autoturismele care se deplaseaza spre si de la padure sau lac.  Avand in vedere ca in padure sunt amenajate si trasee pentru biciclisti,  pe strada se deplaseaza si multi biciclisti de toate varstele, conducatorii auto care se deplaseaza cu viteza foarte mare pun in pericol si viata acestora.

    Sesizariile sunt de pe Bulevardul Ghioceilor,  care se afla la iesirea din Dumbravita spre Giarmata din primul sens giratoriu spre barajul de la lac si spre localul din padure ,,Stejarul Fermecat".

dfdf Resticţie de viteză pe Bulevardul Ghioceilor

Soluţii propuse pentru rezolvarea problemei

1. Montarea unor indicatoare rutiere de restrictie a vitezei.

232123 Resticţie de viteză pe Bulevardul Ghioceilor

2.  Instalarea unor calmatoare de viteza

calmatoare Resticţie de viteză pe Bulevardul Ghioceilor

3.Realizarea unei piste de biciclete spre padure

pista biciclete crosul petrom 7 Resticţie de viteză pe Bulevardul Ghioceilor

 

Demersuri iniţiate

 

 

 

Manager de caz     -   Nicoleta Radosav

 

 

  5 Responses to “Resticţie de viteză pe Bulevardul Ghioceilor”

 1. Buna,
  De ce se numeste strada aceasta bulevard, din poza vad ca are doar 2 benzi, nu vad nici un trotuar si atunci unde sa se mai faca si piste de biciclete? Daca e bulevard atunci de ce sa se joace copiii pe el? Nu vreau sa par critic doar ca am unele nelamuriri tehnice, legate de anumiti termeni.
  Multumesc

 2. Bulevard nu inseamna mai mult de 2 benzi ci artera cu trafic intens.
  Trotuarul este lipit de garduri si nu se vede in poza.
  E o zona rezidentiala si e normal sa se circule cu viteza redusa.

 3. Este aici o poza care arata ca aceasta strada e prevazuta ca bulevard cu 4 benzi. http://1.bp.blogspot.com/_ea2yheN151A/TJCsBqsEtDI/AAAAAAAAALs/TajpaLrpqa8/s1600/PUG+PUZ+DIRECTOR+DUMBRAVITA.jpg  Nu stiu cata valabilitate mai are acest plan si nu stiu cat de bine realizati cum e desenat la rezolutia prezentata, e tot ce am gasit pe internet pe blogul cuiva, am vazut insa planul acesta si mai mare si se vedea clar ca acolo e prevazut bulevard care continua ca un fel de centura a Dumbravitei pana la giratoriul de la Selgros. Sunt foarte curios ce valabilitate mai are acest plan.

 4. Ovidiu Sturz

  Din ultima sedinta de CL (cea din 27.01.2024) am inteles de la d-nul primar ca limitatoarele de viteza sunt prea scumpe si de aceea nu se monteaza. Evident ca mi-am pus intrebarea la cat estimeaza d-nul primar ca ar costa viata unui copil?

 5. Ei nu sunt in stare nici macar sa obtina avizul de la politia rutiera .

 Lasă un mesaj

Toate drepturile rezervate DUNOS © 2024
UA-29110290-1