Noul primar al comunei Dumbravita

Vineri 22.06.2023 intre orele 16.00-18.00, in sala de consiliu a Primariei Dumbravita, in prezenta unui numar de aproximativ 20 de cetateni si a unui  reprezentant din partea institutiei prefectului judetului Timis,  noul primar ales si cei 15  consilieri locali au fost investiti in functiile publice pe care au fost alesi de catre cetatenii localitatii noastre, depus juramantul de credinta.

Va reamintim faptul ca, noul primar ales al comunei Dumbravita este domnul Victor MALAC din partea USL-PSD iar consiliului local Dumbravita este urmatoarea componenta:

·       8 consilieri USL ( din care 4 PSD; 3 PNL si 1 PC)

·       4 consilieri UDMR

·       2 consilieri PDL

·       1 consilier PNTCD

Nominal, consiliul local este alcatuit din urmatoarele persoane:

1.    NICOLA Adrian            PSD     - profesor

2.    HATEGAN Ioan           PSD     - pensionar

3.    SPERNEAC Adrian     PSD     - avocat

4.    NEMES Ilie                  PSD     - antreprenor

5.    NICOLALE C-tin         PNL      -  antreprenor

6.    ABALARU Iulian  PNL    -  antreprenor

7.    GAFTON Sorin           PNL    - antreprenor

8.    NAGY Balazs            PC          - antreprenor

9.    SZILAGYI Geza          UDMR  -  inginer

10. DENES Ildiko            UDMR   - invatatoare

11. MIKLOS Arpad         UDMR – sportiv

12.  KADAR Gheorghe   UDMR  pensionar

13. TOMA Iulian             PDL – inginer

14. SAMFIRA Ionel        PDL – inginer

15. AGOSTON Odon      PNTCD –antreprenor

Inainte de dechiderea sedintei, la solicitarea domnului consilier  KADAR Gheorghe, care a prezidat sedinta de investire a consiliului local, cei prezenti, au tinut un moment de reculegere in memoria prietenului nostru drag Ovidiu STURZ, a carei prezenta  o pastram cu recunostinta in inima noastra.

«   »

Dupa investirea alesilor locali, acestia au sarbatorit  evenimentul, la o masa festiva ce a fost organizata  la restaurantul STEJARUL FERMECAT  din Dumbravita.

In cursul sapatamanii viitoare,  va fi ales viceprimarul localitatii Dumbravita  si va fi stabilita componenta nominala a comisiilor de specialitate  din cadrul consiliului local Dumbravita.

DUNOS  doreste sa le transmita tuturor  alesilor locali investiti in functiile publice, mult succes in dificila misiune pe care o au de indeplinit, asigurandu-i ca ii vom sprijini in eforturile pe care acestia le vor intreprinde pentru asigurarea unei administratii publice transparente si eficiente, in folosul  cetatenilor acestei localitati.

PS

     DUNOS doreste sa multumeasca pe aceasta cale domnului SZILAGY Geza pentru intreaga activitate de primar pe care acesta a  desfasurat-o in slujba localitatii noastre.

PS 2

     DUNOS a intrat in posesia programului de audiente al domnului consilier SPERNEAC Adrian .

     Acesta este de la orele 16.00-17.00 in prima si a treia joi din saptamana la sediul primariei Dumbravita, Tel: 0723.621.366 email: [email protected]

     Pe masura ce vom afla programul de audiente al celorlalti  consilieri locali, al primarului si al viceprimarului, il vom posta in timpul cel mai scurt pe site-ul nostru.

 

Related posts:

  1. Sedinta C.L. Dumbravita 27.01.2024
  2. Cum poate deveni transparent d-nul primar?

 Lasă un mesaj

   
Toate drepturile rezervate DUNOS © 2024
UA-29110290-1