In Dumbrăviţa pe două roţi

 Articol scris de Dunos on 17 septembrie 2024
Sep 172024
 

Zilele Dumbravitei In Dumbrăviţa pe două roţi

    In perioada 16-18 septembrie 2024 dumbravitenii au sarbatorit 120 de ani de la infiintarea localitatii Dumbravita.

In programul de manifestari cultural, sportive si artistice un capitol deosebit l-au constituit concursurile de ciclism si patinaj cu role pe asfalt.

   Aceste concursuri organizate bianual de Comisia pentru tineret, sport si agrement a Consiliului local Dumbravita , al carei Presedinte este consilierul Iulian Toma, au ca scop atragerea locuitorilor de toate virstele spre un mod de deplasare sanatos, ecologic, recreativ.

   In 17 septembrie la ora 10 , centrul localitatii s-a umplut de lume de toate virstele, de la 3 ani la 80 de ani. Majoritatea au venit echipati pentru a concura la ciclism sau patinaj cu role. Au fost 6 categorii de virsta la ciclism si 4 categorii la role . Fetele si baietii au concurat separat pe un circuit de strazi asfaltate din centrul localitatii lung de aproximativ 3 Km. In functie de virsta ,numarul de tururi a fost diferit, de la unu la cinci. Vremea a fost superba iar atmosfera de nedescris.

   Concursurile au fost sponsorizate in totalitate de de Iullius Management Center si Organizatia Tinerilor Basarabeni din zona de vest. La concursul de ciclism s-au inscris 115 concurenti, iar la concursul de patinaj cu role, 35. Toti participantii au primit medalii de aur, iar ocupantii locurilor 1,2 si 3 cupe si plachete.

   Asa cum a precizat consilierul Iulian Toma, toti concurentii au cistigat la aceasta competitie , in primul rind lupta cu ei insisi, prin faptul ca si-au invins teama, timiditatea , comoditatea si au participat la o manifestare de optimism, bucurie si angajament intr-un cadru minunat. La urmatoarele editii, consilierul Toma a recomandat parintilor si bunicilor sa fie un exemplu pentru copii si nepoti la aceste actiuni.

 


No related posts.

 Lasă un mesaj

Intreaga responsabilitate pentru continutul comentariilor postate pe site-ul DUNOS revine autorilor acestora. DUNOS recomanda tuturor celor care doresc sa posteze comentarii pe acest site sa isi exercite dreptul la libera exprimare cu buna credinta. Siteul stocheaza in mod automat adresa IP

   
Toate drepturile rezervate DUNOS © 2024