Oct 192012
 

 

poza consiliu1 300x225 Mandatele de consilier local ale domnilor Szilagy Geza si Nicolae Constantin au incetat de drept

In urma sedintei de consiliu local care a avut loc astazi ( intre orele 17.30-22.00) , consilierii locali au luat act de incetarea de drept a calitatii de consilier local a domnilor  Szilagy Geza si Nicolae Constantin ca urmare a refuzului celor doi de a comunica secretarului general al primariei declaratiile privind interesele personale

In motivarea incetarii de drept a mandatului de consilieri locali, s-a sustinut faptul ca, domnul Nicolae Constantin figureaza si in prezent ca angajat al primariei Dumbravita iar domnul Szilagy Geza este presedintele Asociatiei de Apa si Canal Dumbravita, organizatie neguvernamentala cu care primaria are incheiat contract pentru furnizarea serviciilor de apa si canalizare in comuna.

Dorim sa precizam faptul ca, asa cum a precizat doamna secretar general Schiop Elena, pana in urma cu 2 saptamani in aceeasi situatie cu cei doi s-a aflat si domnul consilier Abalaru Iulian care si-a motivat refuzul de a pune la dispozitia primariei declaratia sa de interese pe motiv ca ,, nu a avut timp".

PS

Potrivit dispozitiilor legale ( art 79 alin 1 lit a din L 393/2004 privind statutul alesilor locali) consilierii locali sunt obligati sa de-a declaratii  de interese in termen de 15 zile de la momentul in care consiliul local a fost declarat legal constituit  ( iunie 2012 anul curent)

In procesul verbal de sedinta pe care il vom posta in timp scurt pe site-ul nostru,  vom reveni cu detalii legate de imprejurarile in care s-a constatat  incetarea de drept a mandatului celor doi consilieri.

 

geza 2 300x225 Mandatele de consilier local ale domnilor Szilagy Geza si Nicolae Constantin au incetat de drept
nicolae constantin 300x225 Mandatele de consilier local ale domnilor Szilagy Geza si Nicolae Constantin au incetat de dreptabalaru  225x300 Mandatele de consilier local ale domnilor Szilagy Geza si Nicolae Constantin au incetat de drept

Comenteaza din contul Facebook

  5 Responses to “Mandatele de consilier local ale domnilor Szilagy Geza si Nicolae Constantin au incetat de drept”

  1. In cazul lui Geza, conflictul de interes dateaza de ani de zile. Insa astept detaliile de la sedinta promise inainte de-a elabora.  

  2. Este pursi simplu scandalos tariful perceput de Asociatia de Apa si Canal Dumbravita pentru  racordari. Speram ca noul primar si consiliul local sa verifice aceste tarife si sa le reduca substantial pentru ca sunt de-a dreptul  prohibitive, conditie in care multi localnici prefera " fosele septice"( desigur cu mari posibilitati de infiltratii in pamant pentru ca si tarifele de vidanjare sunt enorme).

  3. buna, sant de acod cu acest domn dumbravitean,da trebuie verificate aceste tarife,,,,este diferenta mare fata de vatra satului in ceea ce priveste acest tarif de racord la apa si canal…

  4. Doamna Doina, este clara discriminare pe criterii etnice facuta cu buna stiinta de Geza pentru romanii care vor sa-si construiasca case in Dumbravita.Sa percepi astfel de taxe pentru racordare la apa si canal este pur si simplu scandalos si revoltator. RUSINE PRIMARIA DUMBRAVITA!

  5. Ati vazut vreo schimbare de tarife ca urmare a acestor discutii? Oare nu cumva este si Malac implicat in aceasta "asociatie"?

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>