Consilieri Dumbravita

 Posted by on 2 ianuarie 2013  Add comments
 

Primar

MALAC VICTOR

Viceprimar

MIKLOS ARPAD

CONSILIUL LOCAL  DUMBRAVITA

ABĂLARU IULIAN ALEXANDRU         PNL

AGOSTON ODON                              PNTCD

DENES ILDIKO                                  UDMR

GAFTON SORIN COSTEL                  PNL

HAȚEGAN IOAN                                PSD

KADAR GHEORGHE                          UDMR

MIKLOS ÁRPAD                                UDMR

NAGY BALAZS                                  UDMR

NEMEȘ ILIE                                      PSD

NICOLA ADRIAN                               PSD

BOZSO MARGARETA                        PSD

SAMFIRA IONEL                               PDL

SPERNEAC ADRIAN NICOLAE          PSD

CSERVID MIHAELA-LOREDANA       PNTCD

TOMA IULIAN                                  PDL

 

Regulament de Organizare si Functionare a Consiliului Local Dumbravita

 

  20 Responses to “Consilieri Dumbravita”

 1. Invers decat reprezentantii cultelor, consilierii locali (politicieni, de!) nu trebuie judecati dupa ce spun. Dupa cum bate vantul intereselor personale, ei isi modifica pozitia astfel incat sa le fie cat mai bine!  Ia spune Dunos, sa fie vreun consilier local care beneficiaza (si direct si indirect) de constructia salii cu mese??? Ha?  Spuneti lumii, sa se stie cum sta treaba! Apoi chestia asta, eu ii spun bataia de joc, a ungurilor, fata de o comunitate in care nu mai reprezinta de mult majoritatea, acceptata de voi tacit, prin care au desemnat in functii de mare raspundere si reprezentare, persoane fara o pregatire corespunzatoare si ma refer aici la dl vice-primar Miklos Arpad si la d-na consilier Denes Ildiko - director adjunct al SCOLII - unul dintre putinele, daca nu singurul cadru didactic fara studii superioare?     RUSINICAAAA!

 2. Iulian Toma

  D-lui NAE,

  Odata ce solicitati raspunsuri la cateva intrebari serioase ce privesc intreaga comunitate din Dumbravita, ar fi  barbateste, politicos si moral sa va prezentati cu nume, prenume si adresa, adica sa va insusiti pe fata aceste intrebari. De data aceasta voi trece peste o problema de forma si va voi da raspunsurile pe care le solicitati ,in masura in care  le cunosc.

  1 Sala  de mese

              Constructia unei Sali de mese pentru elevii  Scolii  Generale din Dumbravita  si pentru  elevii viitorului Liceu pe care dorim sa-l infiintam in localitate, a fost o necesitate si o urgenta   aprobata in unanimitate de consilierii locali. Modul de construire a salii este o alta problema si aici neregulile si ilegalitatile se regasesc din plin. Sala de mese a fost cuprinsa in planul de investitii al localitatii pe anul 2013  cu suma de 400 mii lei, suma ce permitea  contractarea lucrarii  fara licitatie publica, lucru ce s-a si intamplat , in sensul ca lucrarea a fost atribuita unei firme in care sant implicati 2 consilieri locali. S-a cheltuit in anul 2013  pe aceasta lucrare suma de 300 mii lei  si s-a prevazut in bugetul pe anul 2014 suma de 500 mii lei pentru terminarea lucrarii.

  Unde sunt ilegalitatile ?

  In primul rand  lucrarea trebuia terminata in anul 2013 cu suma de 400 mii lei.  Pentru nerespectarea termenului , firma trebuia sa plateasca penalitati  de intarziere  primariei Dumbravita.  In loc sa se intample acest lucru, firma constructoare  a venit cu pretentii  de  majorare a pretului lucrarii cu 400 mii lei, adica dublul valorii initiale. Acest lucru era posibil numai in conditiile  in care  conform legii 273 / 2006, art.42,  in Consiliul local  in baza  unor motive temeinice s-ar fi aprobat  modificarea  proiectului  si a devizului  general al lucrarii . Primarul si consilierii USL  din jurul lui  nu au considerat necesara  aceasta procedura  legala si au realizat lucrarea fara aceste aprobari, situatie penala si pentru unii si pentru ceilalti. Dunos  a initiat pana in prezent 3 actiuni in instanta  pentru astfel de nereguli si ilegalitati  in administratia locala,  fara a avea castig de cauza  deoarece toate institutiile regionale : Curtea de conturi, justitia, DNA, ANI, sant corupte si aservite puterii.

  Singurii care ar putea corecta aceste nereguli sunt  locuitorii comunitatii ai caror bani sant risipiti intr-o veselie, dar , acestia nu doresc sa se implice pe un considerent foarte simplu: lasa domnule ca se face  ceva pentru comunitate , nu conteaza cat se fura , nu conteaza ca  din bugetul comunitatii   se pot realiza intr-un an un numar dublu de obiective  in conditii corecte si legale.

  2. Comunitatea maghiara.

             Dumbravita este o comunitate mixta preponderent  romano- maghiara. Intr-o astfel de comunitate moral , logic  si functional  este ca la nivelul administratiei locale  sa fie reprezentate ambele nationalitati.  In momentul de fata  acest lucru este respectat  si el constituie o consecinta  a votului membrilor  comunitatii la alegerile locale din 2012

  .             Dumbravita  are conform recensamantului populatiei  din anul 2024, o populatie  de 7240  de locuitori din care aproximativ  1100  sant de etnie  maghiara. La alegerile din 2012 au avut drept de vot 5500 de  locuitori  dintre care 950 de etnie maghiara.  Au participat la vot 2900 de persoane  din care 900 de etnie maghiara si acestia bineinteles  si-au sustinut  reprezentantii  lor. Este vina liderilor acestui grup ca nu au propus candidati competenti  pentru ca ,sant convins ca, in Dumbravita exista astfel de persoane in randurile comunitatii maghiare.  Viceprimarul a fost propus de UDMR  ( pentru ca Szilagyi  nu a fost acceptat ) si sustinut de USL  din motive foarte simple : atata timp cat primarul  Malac  are 8 clase ( studiile obtinute pe bani dupa 2010  nu se pun ) era normal sa nu accepte un viceprimar mai destept decat el .  In ceea ce priveste conducerea scolii, nu pot sa ma pronunt.  Acolo  exista  un Consiliu de administratie  si  un Comitet de parinti care sant in masura sa ia atitudine  fiind in  joc viitorul copiilor lor.

  RUSINICAAAA…! O consider adresata  de  dumneavoastra  intregii  comunitati si va rog sa vi-o insusiti in totalitate.

               In rest, numai de bine                                                                            

            Consilier  Iulian TOMA

  • De ce nu spuneti domule Toma ca este vorba de firma Nem construct a consilierului Nemes? Se vede cu ochiul liber ca el se ocupa in sat de la trotuare la sala de mese. Primaria ii da lucrari pe ochi frumosi. Dupa cum arata satul se vede ca se cheltuie mult peste ce se face. Primarul ca sa iasa din suspiciunea ciolanirii banului public ar trebui sa organizeze  licitatii transparente si sa nu se ascunda dupa reglementari legale facute pt edili necinstiti care speculeaza limita de 100 000 euro pt a acorda  direct lucrari. Acest mod de lucru ar trebui facut in cazuri de exceptie si nu e normal sa fie o practica uzuala.

   Pop

   • Iulian Toma

    Da ,domnule  Pop, lucrarile la care faceti referire au fost atribuite consilierului  Nemes dar nu  direct catre firma Nemconstruct ci catre o alta firma ( care are in spate  tot  firma Nemconstruct ) cu scopul de a ocoli legea conflictului de interese.

    I-am atentionat direct atat pe  consilierul Nemes cat si pe primarul Malac privitor la netransparenta procedurii de atribuire  si a conflictului de interese dar nu au tinut cont de acest lucru spunand ca sant in cadrul legal.

    Problema este si mai complicata deoarece Consiliul Local a infiintat in 2013 firma S.C .Dumbravita Investitii  pentru ca lucrarile de dezvoltare a localitatii sa poata fi  controlate si coordonate de Consiliul local. In realitate primarul atribuie lucrarile  altor firme  ( de unde poate primi comisioane ) iar SC Dumbravita  Invest.  se ocupa de televiziunea locala, monitorizarea  centrului civic al localitatii, confectionarea de pavele, etc., adica nimicuri.

    In unele cazuri  avertizarile mele ii mai sperie  si mai stopeaza  pornirile abuzive si ilegale, dar, avand un sprijin consistent din partea consilierilor USL –UDMR, aplica de regula principiul ,, cainii latra ursul merge,,.

    Asa cum am mai spus  solutia apartine   membrilor comunitatii ( adica  celor care i-au  ales ).

 3. Va veni si vremea asumarii cu nume si prenume real, dar momentan este imposibil acest demers. Mai ales cand ai copii la scoala in chestiune si probleme de rezolvat la primarie. Va multumesc pentru intelegere si raspuns. RUSINICAAA  este adresata grupului UDMR care a impus "catindatii" cei mai slabi pe functiile mentionate. Si ca sa mai aducem in discutie o alta problema, importanta zic eu, a comunitatii romane,  cum facem domnule cu popa-director? Sa fie ilustrarea  faptului ca proverbul  "Si popa si hot/ Si cu doua-n c_r, nu poti!" (scuze pt. continut, dar asa e proverbul)  este neadevarat?  O fi vreo probleme de incompatibilitate aici?

  • Iulian Toma

   D-le  Nae,

   Apreciez precizarile aduse  si le consider binevenite pentru  a clarifica  postarea  dumneavoastra  pe pagina  Dunos.

   In ceea ce priveste  situatia  Directorului de scoala, am inteles ca in cadrul Bisericii Ortodoxe  este simplu  preot, nu detine functie de conducere  ca atare nu cred ca se poate aplica  conflictul de interese.

   Eu cred ca adevarata problema nu o constituie faptul ca directorul lucreaza si in cadrul  bisericii (  se intalneste frecvent si situatia inversa – preoti parohi care  lucreaza ca dascali  in scoala – predau religia ) ci  lipsa de competenta si experienta pentru aceasta functie ceea ce atrage o scadere a actului de educatie la nivelul  Scolii Generale  Dumbravita  , aspect despre care vorbesc tot mai multi  cetateni din localitate.

   • Ma gandeam la faptul ca un om nu poate avea doua servicii in acelasi interval orar, dar nu este intr-adevar, cea mai mare problema asta. Ati pus punctul pe i, calitatea actului didactic este in scadere vertiginoasa iar d-l director nu raspunde de loc sesizarilor noastre cu privire la prestatia unor profesori. Tot mai multi parinti sunt de parere ca, dupa  ciclul primar, trebuie sa-si duca copiii la alte scoli. Nu stiu cum se face, dar cu atatia suplinitori (azi aici, maine-n Focsani) nu poti avea continuitate in pregatirea copiilor. Iar  ce spun copiii acasa ca se petrece la ora de engleza, a doamnei S.V. de exemplu, este de necrezut!  Si nu pot sa nu vad ca, in vitrina de trofee de la intrare, sunt tot aceleasi diplome, obtinute cu cativa ani inainte de " ïntrarea in productie" a actualei echipe!  Poate CL ar trebui sa se implice mai mult, doar are reprezentanti in CA al scolii!

     

 4. Bravo Domnule Toma,

   

  Dvs. va faceti datoria de consilier si nu fara un principiu. Dar ma intreb ce fac ceilalti activisti cu titluri celebre de la oraganizatia DUNOS? Nu mai vad nici o initiativa, postare sau altceva.

  Salve

  • Unul din motive poate fi că cetațenii sunt foarte mulțumiți de ce au votat și se bucură de felul in care sunt primiți în Primărie,promtitudinea si corectitudinea prin care li se rezolvă problemele,amabilitatea de care dau dovadă angajații din administrația locală,precum și faptul ca se rezolvă cu succes toate promisiunile electorale facute în 2012.

 5. Vreau sa intreb un lucruru: nu vede nimeni ce se intampla, in ultima vreme, la scoala? Parintii nu mai sunt interesati ce se va intampla cu copii lor?  Copilul meu imi spune ca nu se mai tin toate orele!!!  Ori sunt lasati acasa cu motivatii diverse, ori sunt trimisi acasa, ori stau prin curtea scolii

   

 6. Buna ziua,

  de ce nu am primti Monitorul nici pe febriarie , nici pe martie cei care stam pe M.Eminescu partea catre primarie, ceilati vis-a vi au primit.

  Multumesc

   

 7. Iulian Toma

  Doamna  M,

  Monitorul de Dumbravita, finantat din bugetul local,  se editeaza lunar in 2500 de exemplare si se distribuie gratuit locuitorilor  prin Posta  Romana. In cazul in care nu l-ati primit  trebuie sa contactati  agentul postal din zona dumneavoastra deoarece  fiind o cheltuiala din bugetul comunitatii  toti locuitorii au dreptul de a primi aceasta publicatie.

 8. Domnule  consilier  IULIAN  TOMA,

   

            Am luat această atitudine în  memoria lui Ovidiu Sturz, cel ce s-a implicat cu suflet și încredere în tot ceea ce este sau, mai bine zis, a fost Școala Dumbrăvița până la actuala conducere.

   

            De ceva vreme, colega dumneavoastră în Comisia de sănătate, învățământ și cultură, doamna DENES ILDIKO, luptă cu ardoare să mă aducă în fața comisiei și să-mi smulgă un raport de activitate, în urma căruia, după ”montajul” de rigoare, să mă facă praf (crede ea)!

            Doamna consilier UDMR,  își dorește respect și ascultare deplină! Păi, după câte am învățat eu, respectul se câștigă! Se câștigă acordând respect, se câștigă cu muncă dublată de rezultate, se câștigă cu poziția pe care ți-o acordă în societate studiile absolvite și multe altele! DOAMNA NU OFERĂ NIMIC DIN TOATE ASTEA! Dar dorește respect! Să fie sănătoasă!

            Mai jos aveți copiile unor postări ale mele pe Facebook. Normal, mi le asum! De la ele a pornit campania doamnei DENES ILDIKO împotriva mea.  Citiți, analizati și decideți care e poziția dumneavoastră față de cele relatate acolo. Apoi, vă puteți lăsa (sau nu) manipulat de  dorințele doamnei.  Prezența dumneavoastră la Căminul cultural, in ziua de 22.07.2014, orele 19.30, împreună cu doamna respectivă, așa a arătat, a MANIPULARE, în ochii mai multor colegi de ansamblu, colegi care cunosc natura ”conflictului” dintre mine și ea

            Cer scuze pentru spațiul ocupat pe site și pentru timpul răpit, sper că nu în zadar!

             Cu toată considerația,

                                     Gheorghe Brătulescu

   

  VALOARE versus NONVALOARE, la scoala
  INCONŞTIENŢĂ, INCOMPETENŢĂ, PROSTIE SAU TOATE TREI?
  SERIAL
  Dragii mei prieteni, va rog sa cititi pana la capat, PAREREA VOASTRA CONTEAZA! Imi asum cele afirmate in cele ce urmeaza, Gh. Bratulescu

  Voi inaugura astazi un nou ciclu, denumit inspirat sau neinspirat, VALOARE versus NONVALOARE. De ceva timp am incercat sa nu ma mai implic in polemici, politice sau sociale. Dar VIATA nu ma lasa! Nu pot sa nu am atitudine! De vina este…zic eu…VALOAREA sau NONVALOAREA! Astept comentariile voastre.
  Avem copii, mai ales voi! Ne este oare indiferent cine le modeleaza viata, caracterul? Sa incercam sa descoperim, impreuna, cine le modeleaza creierasul pe la scoala… ATENTIE, nu ma leg in nici un fel de prestatia la catedra a celor vizati aici! Dar mi-e imposibil sa raman insensibil la ceea ce exprima in scris, sub semnatura privata, in goana dupa puncte si lauda desarta.

  Episodul I.(cel mai…lung!)
  Am răsfoit revista IMPREUNA cu firească curiozitate, curiozitate transformată mai apoi în bucurie (am văzut numele şcolii noastre ca partener) şi chiar mândrie când am recunoscut între semnatari numele unor colegi, unii chiar apropiaţi şi dragi sufletului meu. Am citit articol după articol şi am început să cred că sunt bolnav! Că am halucinaţii, febră, frisoane! Nu-mi venea să cred ceea ce citeam!
  Am reluat articolele unul după altul! Pline de greşeli de ortografie şi de exprimare, cu un conţinut ce nu ar avea nici o legătură cu parteneriatul dintre Şcoala Gimnazială Comuna Dumbrăviţa şi Centrul Scolar Pentru Educatie Incluziva. P. P. Neveanu Timisoara. Girat de „foncţiile” bordului editorial, conţinutul, aşa cum am spus – sub orice critică – este întărit de semnnături „grele”. Gasim aici pe: prof.??? Denes Ildiko – director adjunct (titlul de profesor este asumat ilegal, doamna are finalizate daor studiile medii, fiind NUMITA in functie pe criterii ECLUSIV POLITICE, prof. Violina Luca (Limba şi Literatura Română!!!), prof. Zenobia Rostaş-Albici – învăţătoare şi CORECTOR, prof. Liana-Andreea Crişan – învăţătoare şi CORECTOR, precum şi… atoateştiutorul profesor, psiholog, Corneliu Dragomir initiator/coordonator proiect si bineinteles…autor a "ceva".
  Pentru a nu vă răpi plăcerea lecturii totale, din ataşamentele scanate am să redau din articolele unora dintre ei, minunate perle gasite de mine (veţi descoperi şi altele), rămase posterităţii în ceva ce ar trebui înrămat la Facultatea de Jurnalism despre modul în care NU se face o tipăritură. Le asteptati? Conform politicii Facebook, astept solicitarile (like) voastre. Vă mulțumesc pentru atenție și înțelegere! (va urma) "Autoraș", Gh. BRATULESCU

  VALOARE versus NONVALOARE
  INCONŞTIENŢĂ, INCOMPETENŢĂ, PROSTIE SAU TOATE TREI?
  Episodul al II-lea
  - prof. Corneliu Dragomir – psiholog, în articolul În anii `80, venea Moş Gerilă, pag.19: "Despre Moș Gerilă ne amintim că era un boșorog (n.a. suferea de hernie, săracul) sărăcăcios care ne aducea in dar haine de la Brăila, fetelor le aducea păpuși de la Arad și băieții primeau mașinuțe."
  Tare de tot asta! Spune-ne frate, de unde erau mașinuțele, de la Mioveni, de la Câmpulung sau de la Brașov?
  Dacă pe mana unui om, cu o astfel de exprimare, sunt dati copiii cu cerințe educative speciale pentru recuperare, m-am lamurit! Pentru mine el e IRECUPERABIL! (va urma)

   

  Dupa lipsa voastra de reactie, prieteni dragi, imi dau seama ca am atins un punc sensibil! Nu-i nimic, serialul continua!
  VALOARE versus NONVALOARE
  INCONŞTIENŢĂ, INCOMPETENŢĂ, PROSTIE SAU TOATE TREI?
  Episodul al III-lea
  - prof. Corneliu Dragomir – psiholog, în articolul În anii `80, venea Moş Gerilă, pag.19: "În Republica Socialistă România nici nu exista Coca-Cola, se vindea o imitaţie a acestui produs numit Pepsi-Cola."(!!!???!!!) Pentru cei ce nu cunosc, în acele vremuri, se vindea/bea într-adevăr un surogat de Coca-Cola sau de Pepsi-Cola, numită savant Quik Cola, care se găsea la orice chioşc de răcoritoare.

   

  VALOARE versus NONVALOARE
  INCONŞTIENŢĂ, INCOMPETENŢĂ, PROSTIE SAU TOATE TREI?
  Episodul al IV-lea

  Doamna Directoare…(nici o treabă n`are, acu e la…mare, mare călătoare!). Semnează peste tot cu titlul de Profesor (desi are finalizate doar studii medii, liceul) așa cum aș semna eu cu titlul de Ministru! Doar că eu știu că nu sunt ministru și nu semnez așa. Nu contează, lumea rabdă!
  Să vedem ce perle emană luminăția sa…
  - prof. Denes Ildiko – director adjunct, numit exclusiv politic, în articolul Oameni de poveste: „Nagy Albert…”, pag 7 : "Cu ajutorul acestui om minunat, în judeţul Timiş, dansul şi cântecul maghiar autentic a devenit bănăţean."(!!!???!!!)
  Localizare exactă şi limitată strict între graniţele judeţului Timiş! În restul Banatului dansul şi cântecul maghiar autentic a rămas…maghiar!.
  Și dacă ne gândim că în celălat articol vorbește despre "Oszirozsa - festival de interpretare a cântecului popular maghiar", nu pot să nu mă întreb, ce caută chestia asta aici, în revista editată în parteneriat cu CȘEI PP NEVEANU? A fost cumva Festivalul cântecelor populare maghiare dedicat copiilor cu dizabilitati? Nașpa! Văd aici doar dorința de autoglorificre și preamărire! Mai căutați și voi perle, vă asigur că veți mai găsi! (va urma)

   

   

   

   

                     

  VALOARE versus NONVALOARE
  INCONŞTIENŢĂ, INCOMPETENŢĂ, PROSTIE SAU TOATE TREI?
  Episodul al V-lea
  CIREAȘA PE TORT sau BOMBOANA PE COLIVĂ, depinde de dispoziția fiecaruia. Va rog sî încercați și voi să citiți, respectând punctuația, cele tipărite sub ”ilustra” semnătură a unui profesor de Limba și literatura romana! Nu e de mirare că perlele culese la examenele de anul acesta, au crescut cantitaiv și ”calitativ” cu peste 30%…
  - prof. (Limba şi literatura română) Violina Luca, în articolul Cercul de teatru -locul unde prind viaţă personajele literare, pag.21: ”Copii au fost entuziasmaţi, plini de energie şi încet, încet, cu răbdare au început să facem teatru! (Sic! Au început ei, să facem noi). (…) Dar energia(???) i-a liniştit cu o piesă realizată special de mine pentru ei…”Căsuţă cu poveşti” se numea. Micii actori deveneau ceea ce-şi doreau, când citeau poveşti personajele de basm, iată, îşi ieţea un Făt Frumos capul din pădure o vrăjitoare, pitici, un Spiderman şi multi alţii prindeau viaţă datorită lor.” Exprimarea şi punctuaţia sunt luate exact cum apar în revistă.
  Mai jos, in exprimarea (normal asemanatoare mentorului) unui discipol de la Cercul de teatru:" Intr-o piesa de teatru am jucat rolul de pitic. Purtam căciulă de Moș Crăciun și barbă.” Ai dreptate, copile, îndrumat (în ce fel?) de prof. Corneliu Dragomir, Moș Crăciun a fost, pitic!

   

 9. Imi pare rău că nu au apărut și scanările revistei, vi le pot pune la dispoziție oricând, sau chiar revista in original.

  Menționez că tot ceea ce am citat respectă întrutotul - exprimare, punctuație - textul original publicat sub semnătura celor menționați în comentarii.

    Gheorghe Brătulesu

 10.  Desi am bătut corect, numele mi-a aparut eronat. Revin, Gheorghe Brătulescu

   

 11. Asa cum era firesc, am vazut raspunsuri si la postari sub nume ascuns, trebuia sa dati o replica postarilor mele mai vechi! Sau, scuze, sunteti inca in vacanta!

 12. Ce ratiuni logice exista in spatele acceptarii copiilor din localitatile invecinate (pe care, culmea, ii si transporta cu microbuzele) suprapopuland astfel clasele? De ce nu se prefera un act didactic calitativ?

 13. Foarte frumos!

 14. Dragi cititori,

  Revista ”Împreună” poate fi lecturată la adresa web http://impreuna.yolasite.com/istoricul-revistei.php. Performanțele revistei pot fi vizionate pe pagina web http://impreuna.yolasite.com/distinctii-performante.php

  Numărul criticat de dl. bibliotecar a fost evaluat și a primit locul I la faza națională a Concursului Național Tineri jurnaliști în devenire organizat de Ministerul Educației prin Clubul Copiilor din Pitești. Acel număr a fost reclamat de dl. bibliotecar și la Inspectoratul Școlar al Județului Timiș, dar ca urmare a analizei, reclamația a fost considerată nefondată de către I.S.J. Timiș, instituția  a continuat să ne fie partener în cadrul proiectului editorial prin care se publică această revistă, alături de Centrul pentru Cultură și Artă al Județului Timiș. Mai mult, Consiliul Județean a continuat să finanțeze proiectul nostru cu sume anuale cuprinse între 1000 lei și 2500 de lei.

  În fapt, toate reclamațiile și memoriile depuse de dl. bibliotecar la adresa activității mele didactice sau extrașcolare au fost considerate nefondate de persoane abilitate, cu competențe și calificări profesionale în acest sens; ele nu au avut nici un efect asupra evaluării mele profesionale, eu primind anual calificativul Foarte Bine- similar soției domniei sale, care este tot cadru didactic, în baza aceleiași fișe de evaluare și aceleiași metodologii de evaluare.

  Cu gratitudine,

  prof. psih. Corneliu Dragomir

 15. Buna ziua,

  Relativ la cele precizate de dl. bibliotecar Gh. Bratulescu pot preciza urmatoarele:

  a) numarul criticat de domnia sa a fost premiat la faza nationala a Concursului National Tineri jurnalisti in devenire cu locul I, concurs inclus in Calendarul Activitatilor Educative Nationale al Ministerului Educatiei Nationale (valoric, similar olimpiadelor scolare)

  b) toate reclamatiile depuse de domnia sa si colaboratorii sau la adresa mea si a activitatii mele profesionale au fost considerate nefondate de persoanele abilitate a ma evalua- in urma evaluarilor, si in acel an scolar am primit calificativul foarte bine, in baza unei fise de evaluare si a unei metodologii

  c) institutiile colaboratoare (Inspectoratul Scolar Judetean Timis, Centrul pentru Cultura si Arta al Judetului Timis, Consiliul Județean Timis, etc) si editoare (C.S.E.I. P. P. Neveanu si Scoala Gimnaziala Com. Dumbravita) au continuat acest proiect editorial prin care se tipareste revista ca urmare avaluarilor realizate. Mai mult, anual, proiectul editorial si revista sunt incluse in Agenda manifestarilor culturale a Judetului Timis.

  d) daca doriti sa cititi despre revista noastra, accesati http://impreuna.yolasite.com/istoricul-revistei.php, despre performatele sale, accesati http://impreuna.yolasite.com/distinctii-performante.php, iar pentru a citi o prezentare generala a revistei si a proiectului, accesati http://impreuna.yolasite.com/

  Multumesc

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>