Iul 212012
 

  masti 4 Fata nevazuta a consilierilor din Dumbravita

    Asa cum v-am promis in urma cu aproximativ  o saptamana de zile,  in continutul acestui articol, va vom prezenta, in mod sintetic, modul in care, o parte a consilierilor locali din Dumbravita, au inteles sa propuna si sa aprobe prin ROF  conditionarea  dreptului la libera exprimare a opiniei cetatenilor  de acordul majoritatii consilierilor locali prezenti.

   Va rugam sa urmariti cu atentie pozitiile adoptate de catre consilierii locali din Dumbravita pe marginea acestui subiect pentru a putea aprecia daca si in ce masura aceste pozitii reflecta intr-adevar optiunile sau dorintele dumneavoastra.

   Inainte de a va reda textual  pozitiile exprimate de catre domnii consilieri, apreciem ca este oportun sa va prezentam, pe scurt,  care este cadrul legal ce reglementeaza problema analizata.

Legea 52 din 2003 privind transparenta decizionala

Art. 8.
Persoana care prezideaza sedinta publica OFERA invitatilor si persoanelor care participa din proprie initiativa posibilitatea de a se exprima cu privire la problemele aflate pe ordinea de zi. 

Regulamentul de Organizare si Functionare al Consiliului Local Dumbravita

Art. 44.

(1) Persoana care prezideză şedinţa publică POATE oferi invitaţilor şi persoanelor care participă din proprie initiaţivă la şedinţă posibilitatea de a se exprima cu privire la problemele aflate pe ordinea de zi, PRIN SUPUNEREA LA VOTUL MEMBRILOR consiliului local, A CERERILOR ACESTORA   DE A-ŞI EXPUNE PUNCTUL DE VEDERE. Aceste puncte de vedere au valoare de recomandare. Preşedintele de şedinţă are dreptul să limiteze luările de cuvânt ale inivitaţilor.

Legea 24/2000 privind normele de tehnica legislativa

Art 13 alin 1 litera b

 ,,Proiectul de act normativ , intocmit pe baza unui act de nivel superior, nu poate depasi limitele competentei instituite prin acel act si nu poate contraveni principiilor si dispozitiilor acestuia

 

Geza Szilagyi – consilier UDMR

,,…..aici ar trebui sa spunem ca, consiliul local, PRIN VOT  , va acorda acest drept…"

 

Iulian TOMA –consilier PDL

,,….legea transperentei… da dreptul acestor persoane sa se exprime ……. deci nu putem hotara noi consilierii daca vor sa se exprime sau nu .."

 

Gheorghe KADAR –consilier UDMR

,,…nu trebuie sa le limitam ci, sa le dam dreptul, intr-adevar, prin conducerea adica prin vointa consiliului local

 

Adrian NICOLA-consilier PSD

Acest drept putem sa i-l dam prin hotararea consilierilor.  Daca vor avea ceva de spus ( cetatenii ) si consilierii ar fi de acord sa voteze sa ii dea cuvantul, nu vad unde ar fi problema

 

Ion SAMFIRA consilier PDL & Adrian NICOLA consilier  PSD

Ion Samfira -PDL

…….Eu cred  ca ar fi un punct bun pentru noi sa dam voie cetatenilor sa vina si sa-si exprime…poate ca avem o situatie limita, poate ca nu gasesc intelegere la primarie , la prefectura…….

Adrian NICOLA -PSD

,,...cu mentiunea ….sa fim toti de acord , cu mentiunea sa fim de acord

 

Monica SERE- Vicepresedinte DUNOS

Presedintele nu poate oferi ci asigura luarile de cuvant , legea asa spune,

Nu putem limita accesul la luarile de cuvant, la exprimarea opiniei publice pentru ca prin asta noi anulam principiul implicarii cetatenilor in procesul decizional

 

Adrian SPERNEAC – consilier PSD

Presedintele sa ceara acordul de a da cuvantul tuturor consilierilor iar daca consilierii , majoritatea consilierilor doresc, il acorda sau nu il acorda, practic avizul, se cere un aviz

Comenteaza din contul Facebook

  30 Responses to “Fata nevazuta a consilierilor din Dumbravita”

 1. Mie,  personal mi-a placut ce am vazut. Prin declaratiile lor consilierii dovedesc faptul ca nu sunt acolo doar de decor. Desigur, nu toti sunt juristi si poate sa mai greseasca in interpretarea legilor, dar au potential si, ceea-ce este mai important sunt bine intentionati. Ma bucura implicarea Dunos-interesanta demonstratia doamnei Sere , ca de obicei bine documentata si inepuizabila- transparenta exista. Mi-a placut interventia consilierilor Toma- care face opozitie si e foarte bine, Adrian Sperneac-un avocat bine documentat si a carui buna credinta nu poate fi pusa la indoiala, Adi Nicola un tanar de mare viitor. Nu stiu daca este bine sa fie pusa o presiune prea mare, oamenii sunt inca la inceput si nu au suficienta experienta.
  Eu, mai pragmatic, am profitat de prezenta primarului, viceprimarului si a consilierului Abalaru la actiunea sahistica si le-am adus aminte de promisiunile electorale si am aflat lucruri bune. Clar, oamenii s-au pus pe treaba si asta o sa se vada in curand.
  Mi-ar fi placut sa fie prezent cineva si de la Dunos, probabil exista inca o anumita retinere fata de persoana mea, poate cu alta ocazie, pentru ca eu nu am de gand sa ma opresc…

  • Monica Sere

   Multumim pentru opinie, domnule UTA! Pareti un om echilibrat si  relativ echidistant: va spuneti clar parerea despre oameni si situatii si va respect cu atat mai mult. 
   Personal, dau  girul bunei intentii tuturor alesilor comunei si dorintei lor de a respecta legea.Intr-adevar, s-a vazut clar ca sunt mai mult decat decorativi consilierii: au citit proiectul, au facut amendamente (unele chiar foarte pertinente}, au adus completari, au argumentat. Cat despre experienta, toti invatam, daca dorim. In echipa DUNOS exista un jurist experimentat, dispus sa sprijine Consiliul Local impartasind din experienta sa, oferind consultanta,in masura in care si consilierii in frunte cu d-nul Primar vor fi convinsi ca vrem sa tragem in aceeasi directie, adica la deal.
   A ne dori sa fim ascultati, a cere transparenta, legalitate, mi se pare departe de a pune presiune, cum incercati sa insinuati.
   Am aflat de actiunea dvs, din pacate, de azi pe maine, altminteri as fi participat cu placere, fara retinere fata de persoana dv. Pe viitor, insa, mi-as permite sa va sugerez sa trimiteti invitatia simultan la PRIMARIE si la DUNOS.
   Frumoasa initiativa dv. de a le reaminti promisiunile electorale, va felicit si va admir ca vegheati la respectarea lor, insa, asta cred ca tine de oportunitate, mai putin de pragmatism.
   Mergeti inainte cu elan si entuziasmul caracteristic!

 2. In meniul Consiliul Local /  ROF  gasiti  forma actuala a    Regulamentul de Organizare si Functionare al Consiliului Local Dumbravita

   

  .

 3. In meniul Consiliul Local /  ROF  gasiti  forma actuala a    Regulamentul de Organizare si Functionare al Consiliului Local Dumbravita

   

  .

 4. Daca cea mai mare problema a consilierilor , in prima lor sedinta, a fost aceea de a pune botnita celor pe care ar trebui SA II SLUJEASCA ,atunci nu mai este nimic de comentat aici. Felicitari doamna Monica, insa, din pacate, cu o floare nu se face primavara.
  Nu va irositi energia in mod inutil. Cuvintele dumneavoastra nu vor schimba niciodata nimic in acesti oameni care nu au vocatia serviciului public. 
  Implicarea cetatenilor in procesul decizional in…..DUmbravita ???!!! Ma faceti sa rad. Niciodata nu se va intampla asa ceva.

  • Monica Sere

   Aveti dreptate! Am realizat ca vocatia mea este alta decat a fi decidentul. Chiar imi place sa reprezint societatea civila, in dialog cu decidentul.
   Ce sa fac eu, daca inca mai sufar de idealism? Stiu ca par rupta de realitate, poate partial e adevarat. Imi place sa cred ca incet, incet, vom invata sa dialogam civilizat, argumentat, fara orgolii, afirmatii patimase, plangeri penale etc. Inca mai sunt in Dumbravita oameni bine intentionati si dornici sa se implice. Imi doresc ca toti oamenii de bine sa reusim sa aducem primavara si in Dumbravita noastra, a tuturor.

 5. Incredibil !
  Ar trebui ca declaratiile acestor oameni sa fie afisate pe toate strazile din comuna. Sa vada cu ochii lor totii cetatenii urbei , cum ii percep alesii pe cei care i-a trimis in consiliu sa ii reprezinte
  Anomalia asta are o singura explicatie , lipsa unei  culturi politice elementare.
   
   

  • Monica Sere

   Lessing spunea cam asa ;"" in viata nu este prea greu sa-ti aperi punctul de vedere, ci sa ti-l cunosti!"
   Pana sa se ajunga la cultura politica, civica, la profesionisti, mai dureaza, pt ca decenii de-a randul, a functionat romaneste, adica "las ca merge si asa!"
   Vedeti ca si la noi incep oamenii sa stie ca pot avea pretentii, sa stie ca au drepturi, dar si obligatii, incep sa puna pret pe informatii, pe calitate, pe transparenta in toate domeniile (marfa, servicii, arta etc.). Cu timpul vom extinde pretentiile noastre si la administratie. 
    

 6. Felicitari doamnei Monica. Mult succes lui dunos.

 7. foarte interesante pozitii…ca cetatean  doresc sa fie prezentate toate sedintele , avand in vedere ca ele au un caracter public si nu intotdeauna programul ne permite sa fim in sala . apropo…. declaratiile de avere si de interese nu trebuiau deja prezentate ? le asteptam cu interes….

  • Monica Sere

   Asa este: au un caracter public.
   In mileniul 3, in epoca internetului, asa ar fi firesc, sedintele ar putea fi difuzate on-line sau inregistrate si postate ulterior, chiar cu un blog de opinii si sugestii. Tehnic, cred ca este realizabil, de vreme ce avem si o televiziune locala. Oamenii de buna credinta si responsabili stau drepti pentru deciziile lor si nu se ascund dupa fusta mamei ca si copii. 
   Asta ar dovedi maturitate politica, decizionala si respect pentru noi, cetatenii, adica societatea civila.
   Revenim cu noutati, de indata ce le vom avea.

 8. Daca de la varste atat de tinere onorabili domni consilieri au introdus obligativitatea aprobarii luarii cuvantului, pardon, a …..avizului asa cum spunea domnul avocat sperneac, pentru ca, cetateanul, contribuabilul sa aiba privilegiul de a li se adresa mariilor lor , atunci, permteti-mi sa cred ca cel putin in deceniul asta nu ne putem astepta la nimic bun de la acesti domni

  • Monica Sere

   Cum se da tonul, asa se canta. In sport, cum se da startul, sa se alearga, Stiti de cati magari e nevoie sa strice un cor?
    

 9. Dunosule de ce nu ceri tu democratie si transparenta din tara care te-a nascut ? Consilierii ar fi trebuit sa interzica cu desavarsire orice opinie care poate deveni scandal in consiliu. Domnilor  si doamnelor dunos, lasatii pe cei care au fost alesi in mod democratic sa isi faca treaba 4 ani de zile cat au mandat de la cetateni. In acest timp nimeni nu are voie sa ceara socoateala unui consilier. Daca oamenii i-au dat votul ei nu ma raspund in fata nimanui decat dupa 4 ani cand prin vot daca vreti ii alegeti din nou sau nu ii mai alegeti. Asta este democratia. Odata ales omnul este lasat sa lucreze asa cum stie si poate el. Transparenta asta nu este alceva decat un fel de bete in roate la bunul mers al treburilor in comuna. 

  • Domnule Mario,

   Democratia inseamna in primul rand libertatea de exprimare fara  cenzura.Interzicerea de catre consilieri a oricaror opinii inseamna incalcarea legii.Acesti consilieri sunt alesi de cetateni si raspund in fata cetatenilor ori de cate ori li se solicita acest lucru.Asta inseamna democratie.Asa cum au fost alesi acesti consilieri prin vointa cetatenilor, tot la fel ei pot fi demisi tot de cetateni prin referendum, inainte de a le expira mandatul de 4 ani.Altfel, riscam ca dupa 4 ani de mandat, multi dintre consilieri sa fi devenit"eroi" sau  sa fi dobandit printr-o forma sau alta terenuri in proprietate sau apartamente in blocuri noi construite pe strada Barcelona, de exemplu.Consilierii raspund in fata cetatenilor si in fata legii daca devin partasi la perpetuarea "combinatiilor".

   Si nu uitati: cetatenii sunt cu ochii pe voi.

    

   .

   • Domnule / Doamna "justitiabilii"
    Subscriu raspunsului Dumnevoastra. Nu se putea spune mai bine.
    Prea multa vreme a trebuit sa suportam actiunile "neortodoxe" sau greselile alesilor in timpul mandatului ( in general vorbind si nu neaparat pe plan local in Dumbravita-Timis ). Alesii ar trebui "trasi de maneca" si cand este cazul apelat apelat chiar si la justitie daca alesii nostri  nu percuteaza.
    Asociatia Dunos ar trebui luata ca si exemplu si de catre alte persoane active, cetateni ai altor  localitati din tara. Asa se poate schimba cate ceva in Romania. Ne implicam si ne facem cunoscute  punctul de vedere si actiunile azi, maine si usor, usor se poate schimba cate ceva in tarisoara noastra draga.
    Cu stima Radu
     
     

  • Monica Sere

   DUNOS s-a nascut in Dumbravita de Timis (Romania). E parerea dv si v-o respect. Ce va face oare sa credeti ca suntem pusi pe scandal? Tocmai necunoasterea drepturilor cetatenilor a dus la neimplicarea lor. Sau, poate ca unora, chiar nu le pasa…

 10. Domnule Mario,
  Democratia inseamna in primul rand libertatea de exprimare libera si fara cenzura .Consilierii sunt alesi prin vointa cetatenilor si raspund in fata cetatenilor ori de cate ori li se solicita acest lucru.Interzicerea oricaror opinii ale cetatenilor din partea consilierilor si nu numai inseamna incalcarea legii.Acesti consilieri sunt alesi prin vot de catre cetateni si tot prin vot pot fi demisi prin referendum, inainte de a expira mandatul de 4 ani.
  Fara aceasta transparenta, riscam sa avem la final de mandat consilieri deveniti "eroi ai revolutiei", cu terenuri in proprietate sau apartamente in blocuri noi construite pe cine stie ce strada , Barcelona de exemplu.
  Consilierii raspund in fata cetatenilor si in fata legii daca devin partasi la perpetuarea "combinatiilor" din primaria Dumbravita.
  Si nu uitati: CETATENII sunt cu ochii pe voi.

  • Monica Sere

   Foarte pertinent punctul dv de vedere. Imi amintesc de un citat de la cursul de lobby in proiectul FII ACTIV SI IMPLICAT: "tot ce-i trebuie raului ca sa reuseasca, este ca oamenii buni sa nu se implice."
   Dv. ati sintetizat de fapt starea de normalitate intr-un stat de drept.
   Si, vreau sa va asigur ca si Dunos raspunde in fata oricui - Instanta sau cetatean - pt vorbele si faptele sale.
    

 11. Am vazut pareri si opinii atat pentru o aprobare prealabila de a lua cuvantul dar si pentru ca cetateanul sa vorbeasca liber cand si ce vrea el. Eu cred ca , asa cum a zis domnul mario, oamenii au votat consilierii ca cineva sa le reprezinte interesele. Nu are cum sa stie dunos daca cetateanul care la votat pe consilier mai este de acord sau nu cu acesta. Asa  ca parerea mea este ca, acesti consilieri reprezinta pe toti cetatenii din comuna deci alte voci care nu se regasesc in consiliu nu sunt practic din comuna noastra. evident au voie si ei sa vorbeasca dar nu in consiliu pentru ca acest consiliu ii reprezinta doar pe cetatenii din comuna care deja au oameni alesi carora le spune ce au de spus. Chiar daca nu ne place asta este democratia si asa trebuie ea aparata. Domnul Nicola are dreptate, numai cu acordul consilierilor pot vorbi persoanele care , ca sa fim seriosi , nu stim cat si ce interes au ele sa spuna ceva daca nu vor sa o faca la audientele consilierilor unde ar trebui sa spuna ce au de spus. Din acest motiv consilierii dau audiente la cetateni . Ca sa vada ce doresc ei si apoi cu sprijinul consilierilor acestia sa li se rezolve problema. Deci important este sa existe un dialog civilizat in cadrul audientelor la care au dreptul cetatenii si daca li se permite de catre votul tuturor consilierilor cetatenii pot chiar si sa participe la sedinte cu respectarea ordinei stabilite in regulement unde nu ai voie nicaieri ca sa proferezi injurii sau sa intrerupi cuvantul consilierilor. 

  • Monica Sere

   Respect opinia dv. Am si mentionat in discursul meu ca se pot elabora niste reguli de conduita, iar nerespectarea lor poate duce la excluderea celor care refuza sa se conformeze . De ex,  persoane in stare de ebrietate sau sub influenta drogurilor, violente verbal sau chiar fizic, chiar trebuiesc poftite afara.

 12. Ma bucur sa vad ca exista preocupari civice prin satul despre care, sincer sa fiu, nici macar nu stiam ca are un consiliu propriu. Credeam ca este un singur consiliu la judet si unul regional. Nu stiam ca fiecare comuna are consiliul ei. Oricum dialogul care l-am vazut prin flmuletele voastre m-a impresionat in mod placut. Daca si in parlament ar fi  dezbateri atat de intense  pentru un simplu principiu civic, ce bine ar fi. Salutari tuturor, si celor de la asociatia pe care o reprezentati si domnilor consilieri si primarului si functionarilor din primarie.
  Comunitatea are nevoie de fiecare din dumneavoastra. Atata timp cat exista dezbateri, expuneri de idei, participare , intr-un cuvant ….interes pentru problemele publice, este foarte, foarte bine. 
  Inca o data, un salut calduros tuturor.

  • Monica Sere

   Corect! Imi vine in minte o pilda: pentru a zidi o casa e nevoie de caramida, ciment si apa. Numai din apa si ciment, sau apa si caramida sau caramida si ciment nu se poatecladi o casa. E nevoie de toate cele 3 elemente.
   Ne dorim ca noi sa fim apa, sa contribuim si noi la zidirea Dumbravitei.
   Oricum s-a schimbat aerul in sedintele de consiliu: desi se discuta in contradictoriu, tonul este civilizat, se folosesc argumente, cred ca depinde si de moderatorul, cel care prezideaza sedinta.

   • Stimata Monica, 'ne dorim ca noi sa fim apa' nu e cea mai inspirata ilustratie; stitzi vorba aceea 'toti o apa si un pamant'. Gasiti o pilda cu elemente mai trainice dacat apa (care se evapora precum promisiunile electorale) sau caramida si cimentul (elemente pe care fostul si actualul primar le-au folosit la propriile proiecte cu fals in acte, decontate fiind de la bugetul local). Trecand peste asta, cred ca faceti treaba buna, si sunt placut surprins sa vad ca deziluzia de la alegeri si decesul prietenului nostru Ovi nu v-au 'frant spiritul'. Va doresc numai bine, cu toate ca viitorul USL-ist al tzarii si implicit al comunei este destul de sumbru. Cata vreme prostia, plagiatul si hotia isi vor gasi parghii (culmea) democratice de a-si sustine conducatorii politici care le impartasesc 'valorile', aceasta tzara nu se va dezvolta economic sau social. Daca optiunea politica exprimata aici, conform rudimentarei logici 'daca nu-i cu noi e cu opozitia' va face sa-mi etichetatzi esaparile ca fiind de sorginte PDL-ista, va asigur ca imi e GREATZA si de Basescu si de fostul guvern. Solutia? Lideri tehnocrati alesi dupa calitati necesare demonstrabile (nu doar aspirationale, prin CV-uri falsificate). Cu atat mai mult, la nivel de conducere locala, avem nevoie de oameni pragmatici, cu buna experienta si onestitate. Dar intram in zona fabulatziei; vorbind de consiliul local Dumbravita, cati membri ai acestuia suporta o astfel de caracterizare?   

  • Ma alatur si eu celor spuse de catre d-l(sau d-na) Bluefeel. Parerea domniei sale ma reprezinta si pe mine.

   • Monica Sere

    Domnule Cristi,
    Va multumesc pentru aprecieri.
    DA, in multe privinte sunt de acord cu dvs, de ex cu tehnocratii si mai cateva pareri coincid.
    Avem ce a votat tara si la Dumbravita la fel. Intr-un fel ma bucur, pt ca vor trebui sa faca, au toate parghiile : CL, CJ, Guvern, cine stie poate si Presedinte. Deci, scuzele cu opozitia dispar.
    Unde am fost interpretata prea ad literam, la pilda de mai sus, era doar metaforic. 
    Pana si apa daca este inchisa ermetic, ramane intacta. Si noi suntem rezistenti la temperatura, presiune si nici nu luam forma altui vas. .
    Mi-a facut placere sa va revad aici la Dunos!
    S-auzim de bine!

 13. Prea multa politica si prea putin despre oameni de fapt. Inauntru nostru trebuie sa existe dorinta de a face - si sunt destule exemple in Vestul Europei cu care tot ne comparam in care asa ceva exista si s-a intamplat ca comunitatea sa determine viitorul indiferent de culoarea politica sau de distributiile financiare dinspre conducere catre comunitate!!!

  Oamenii ar trebui sa stie cum vor sa fie comuna - si sa actioneze. Toti asteapta dupa autoritati … e o prostie … si aici si acolo … doar ca acolo (nu peste tot) exista spirit civic. Sunt de ex. cetati/castele renovate de catre comunitate - si asta de sute de ani incoace, sunt claidiri/evenimente sustinute financiar de catre comunitate sau mai aproape sunt oameni care-si curata buruienile din fata casei si sunt chiar unii care ii ajuta pe cei care nu pot! Problema nu intotdeauna sunt ei (din CL) - de prea multe ori problema suntem chiar noi! Dar asta este o chestie de educatie, cultura, spirit … fiecare cum simte si cum a trecut prin viata pana a ajuns in Dumbravita!

  • Au existat si exista oameni care viseaza frumos. Unii dintre ei transforma visul in realitate. Sunt alesii nostri locali pe care eu, ca simplu cetatean ii respect si ii apreciez. Consider ca in toamna va fi un prim moment de bilant si vom vedea daca si-au respectat promisiunile. Desigur, nu se pot face minuni in 6 luni, dar macar in parte, sa zicem inceperea asfaltarii strazilor planificate. Exista si o alta categorie de persoane din care fac si eu parte. Sunt persoane care desi nu au functii executive le pasa de comuna lor. Este o masa mare de oameni care nu trebuie neglijata. Unii doar isi dau cu parerea, altii mai fac cate ceva. Imi pare rau sa constat ca Dunos-ul nu prea mai exista. De fapt, dupa alegerile locale doar doua persoane au continuat sa fie activi in Dunos, d-l Adi Stoica si d-na Monica Sere. Personal as vrea sa-i asigur de tot respectul si toata aprecierea mea. Am incercat sa deslusesc vre-un interes personal in actiunile domniilor lor si n-am gasit niciunul. Dumnealor reprezinta profilul cetateanului implicat, proactiv. Daca cumva au hotarat sa se retraga eu ii inteleg. Oamenii de acest tip au nevoie de stima concetatenilor(Maslow). Revin la sugestiile mele de acum o luna si anume formatul site-ului. Probabil ca acest site functioneaza in virtutea inertiei. Imi pare rau sa constat ca am avut dreptate in primele mele luari de pozitie. Desigur daca nu s-ar fi intamplat nenorocirea cu Ovidiu altfel ar fi stat situatia.
   S-auzim de bine!

 14. Eu apreciez ca dragi nostri consilieri au uitat foarte repede de cine au fost alesi,si nu stiu cum sa puna botnita concetatenilor lor care au pus stampila ca sa ocupe locurile in conducerea primariei Dumbravita.Apropo nu trbuie sa-i periem  atita ptr ca ei sa nu uite ca multumita noua ocupa locurile in consiliu inspeceal D-l Sperniac care ar trbui sa stie ca ptr a te exprima nu ar trebui sa ceri aprobarea celor pe care noi cetateni din Dumbravita i-am instalat acolo unde sunt azi si sa nu uite ca locul nu este pe vecie doar daca ne dovedesc ca-l mai merita.D-l nu botnita ar trebui sa va intereseze ci promisiunile pe care leati facut faca de cetateni sa va aleaga,doveditine ca nu am gresit al;eginduva.Eu unul nu va peri ca alti gen Uta doar va cer aratatine ca meritati ca noi cetateni sa ridicam palaria in fata voastra precium am faceo azi in fata fostului vice actualului primar si chiar in fata fostului primar Szilaghi.Ca atare asteptam fapte nu sa-si bata capul cum sa ne ingradeasca dreptul la libera exprimare si parere sau a ne expune ideile ptr bunul mers al comunei.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>