Un inceput promitator

 Articol scris de DUNOS on 8 noiembrie 2012
Noi 082012
 

Dumbravita pe doua roti2 Un inceput promitator

     Intr-o zi  superba  de toamna tarzie au raspuns  invitatiei  DUNOS  la plimbarea cu bicicleta aproximativ  o suta  de dumbraviteni de toate varstele, de la 3 ani la 70 de ani. Ne-a  surprins  in mod placut  bucuria lor ca se afla acolo, ca au ocazia  sa faca putina miscare intr-un cadru relaxant fara stresul masinilor si, mai ales, dorinta exprimata   de a participa cat mai des la astfel de actiuni.

     Au fost alaturi de noi majoritatea consilierilor  locali din Dumbravita, cat si conducerea executiva a primariei Dumbravita. Acest lucru ne da incredere ca proiectul de hotarare prin care urmeaza sa fie incurajat mersul pe bicicleta in localitate  are toate sansele sa fie  aprobat ( precizam faptul ca  la acest eveniment s-au adunat  82 de semnaturi  pentru sustinerea proiectului ).

    Organizatorii  multumesc  tuturor  participantilor si  va  asteapta in numar si mai mare  la urmatoarea actiune  care va avea loc peste aproximativ o luna de zile (bineanteles  doar cei  pe care frigul din decembrie  nu va  va speria ).

     Pentru  aceia  dintre dumneavoastra care doresc  sa  sustina  programele  si proiectele ce vizeaza realizarea unei infrastructuri corespunzatoare  pentru  a se circula civilizat cu bicicleta in localitate, va invitam sa  deveniti membrii ai sectiei  de ciclism  din Asociatia DUNOS - Dumbravita Noastra,  condusa de domnul Octavian Oncioiu. Pentru  inscriere  puteti folosi site-ul Dunos  sau sa-l contactati   direct pe domnul Oncioiu  prin  email sau telefonic. Datele de contact le gasiti la sectiunea  Membri  a site-ului.      

Related posts:

 1. Început de an şcolar

  6 Responses to “Un inceput promitator”

 1. O actiune reusita desfasurata intr-o atmosfera relaxata. Felicitari initiatorilor, consilierilor, conducerii administrative a comunei care a asigurat conditii optime de desfasurare. Am participat si eu cu mare placere cu o bitza imprumutata de la fiica mea care mi-a permis sa folosesc doar o viteza. Asa ca recunosc cu sinceritate suprematia intaiului biciclist al comunei, domnul Toma. Miercuri seara am avut si o actiune fotbalistica unde o echipa de amatori ne-am confruntat cu echipa consilierilor primariei care ne-au cam batut si au dovedit ca sunt mari iubitori de sport. Absenta domnului Toma mi-a permis sa castig titlul de cel mai in varsta jucator. Iata ce frumos e sa traiesti in Dumbravita. De asta iubesc eu Dumbravita si ma implic. La ambele actiuni soarele si inca cineva ne-a zambit din cer.

 2. Si uite asa a mai trecut o zi memorabila in Ujszentes cu primul biciclist si un domn Uta romantic  care a mai tras citeva suturi  intr-o minge de football gifiind dupa aceea fericit! Bravo!  Stilpurile cu curent si celelalte probleme insa ramin deschise si nerezolvate domnilor! Tema de casa nu e inca facuta la Dumbravita.
   

  •       Stimate domn,
   Va invit sa mergeti dv. la Primarie si sa rezolvati mai eficient si mai rapid problemele comunei,de care va vad atat de indignat.Sa stati ore in sir in audiente etc si sa ne dati si noua vestea cea mare cand descoperiti rezolvarea universala a respectivelor probleme.A critica fara a veni cu solutii e inutil.
       Diana Goldis

 3. Iulian Toma

   
  Domnule  ( doamna ) Farcas.
  Dumnezeu cand a facut lumea  a stabilit ca oamenii sa lucreze  6 zile si in a saptea sa se odihneasca  ( in varianta  moderna , sa se relaxeze ). Asta  nu inseamna ca daca  duminica ,4 noiembrie , unii dintre noi  am ales sa ne plimbam cu bicicleta, am uitat de problemele care exista in localitate.
  Dumbravita  are aproximativ 3000 de case   pe un total de 22 000 de loturi pentru  locuinte. Se construiesc in jur de  500 de case noi anual , ceea ce inseamna ca  infrastructura localitatii va fi gata  peste aproximativ 20-30 de ani, daca se pastreaza acest ritm. In opinia dumneavoastra ar insemna ca in aceasta perioada sa nu ne permitem o clipa de ragaz  ( odihna , relaxare )  pentru ca nu s-au terminat  lucrarile.
  DUNOS s-a nascut din nevoia de a facilita participarea societatii civile la procesul decizional la nivel local, proces care ne afecteaza viata de zi cu zi si, mai ales,  viitorul nostru si al copiilor nostri.
  Prin actiunile sale Dunos incearca sa aduca laolalta toti factorii implicati in acest proces pentru a gasi impreuna   cele mai bune solutii la problemele  curente si viitoare ale localitatii.
  Va invitam sa coborati din turnul solitar de unde trimiteti aceste comentarii acide si, sa veniti alaturi de noi, sa tragem impreuna la caruta care va conduce Dumbravita  spre un oras modern , civilizat  in care sa traim cu totii in liniste si armonie  cu natura , cu vecinii, cu noi insine

 4. De acord cu dv dl  Iulian Toma..  ptr a eliminina orice suspiciune si comentarii care nu fac cinste  moralitatii noastre   invitam la discutii, propuneri, sustineri la  sedintele care se tin periodic ..de catre Dunos, veti intalni spre surprinderea dv, oameni curati la suflet, oameni care  sant alaturi de cetateni, oameni care  deschid orizonturi noi  etc… inainte de comentarii rautacioase chiar se merita sa cunoasteti aceasta echipa… cu toata admiratia  Doina Buzatu

 Lasă un mesaj

Intreaga responsabilitate pentru continutul comentariilor postate pe site-ul DUNOS revine autorilor acestora. DUNOS recomanda tuturor celor care doresc sa posteze comentarii pe acest site sa isi exercite dreptul la libera exprimare cu buna credinta. Siteul stocheaza in mod automat adresa IP

   
Toate drepturile rezervate DUNOS © 2024