Iun 092013
 

ovidiu sturz Modelul Ovidiu Sturz,........ ,, Iubesc Dumbravita si ma implic !

In data de  10.06.2013 se implineste un an de la despartirea de bunul si dragul nostru prieten Ovidiu Sturz.

Plecat prematur dintre noi, Ovidiu a lasat in urma sa un model de conduita  si responsabilitate civica la care incercam sa ne raportam in activitatile noastre curente. model pe  care, suntem onorati  sa il promovam, in comunitatea din care facem parte.

Prin devotamentul sau neconditionat fata de binele public, prin implicarea sa activa si dezinteresata in viata comunitatii, prin perseverenta de a urmari cu atentie atingerea telurilor fixate, prin dragostea sa neconditionata  fata de oameni, prin capacitatea sa rara de a stimula entuziasmul in realizarea unor proiecte destinate comunitatii, prin comunicarea sa empatica, prin credinta sa ferma ca, exemplul personal si implicarea  pot  ajuta la construirea unei lumi mai bune, modelul Ovidiu Sturz,  are aptitudinea de a cataliza energiile pozitive de care avem atata nevoie in societatea  in care traim.

Pentru a pastra vie memoria prietenului nostru drag, ne propunem ca, in viitorul apropiat, sa identificam modalitatile cele mai eficiente pentru promovarea  modelului Ovidiu Sturz,  in localitatea in care traim.

Te iubim din toata inima Ovidiu.

http://audieri.advocacy.ro/node/524/depozitii/646

Related posts:

 1. Iubesc Dumbravita si ma implic!
 2. Front comun pentru prietenul nostru Ovidiu

  3 Responses to “Modelul Ovidiu Sturz,…….. ,, Iubesc Dumbravita si ma implic !”

 1. Domnul Ovidiu Sturz a fost un OM extraordinar . Merita tot respectul nostru.  Pentru a omagia personalitatea acestui OM, cred ca,  parcul din centrul comunei , ar putea purta numele domnului Ovidiu Sutrz.
   

  • Doamna Vio,
   cu tot respectul pentru Domnul Sturz, eu cred ca nu e cazul sa incepem sa denumim strazi si sa ridicam statui pentru oameni respectabili din Dumbravita. Pentru acest lucru nu ajunge un slogan sau o activitate civica pozitiva intr-o comunitate.
   Numai bine,
   Romero

 2. Monica Sere

  Asa este! Modelul Ovidiu STURZ ar trebui implementat in inimile dumbravitenilor si in mintea alesilor nostri, pentru ca si ei iubesc Dumbravita, cu siguranta.
  Dumnezeu sa te odihneasca in pace, Ovidiu!
  Te vom iubi si cinsti mereu!

 Lasă un mesaj

Intreaga responsabilitate pentru continutul comentariilor postate pe site-ul DUNOS revine autorilor acestora. DUNOS recomanda tuturor celor care doresc sa posteze comentarii pe acest site sa isi exercite dreptul la libera exprimare cu buna credinta. Siteul stocheaza in mod automat adresa IP

   
Toate drepturile rezervate DUNOS © 2024