Iubesc Dumbravita si ma implic!

 Posted by on 13 martie 2012
Mar 132012
 

      Platforma noastra pe Internet www.dunos.ro poate fi utilizata trasparent de oricine doreste sa comunice prin acest site. Articolele asumate in nume propriu pot fi trimise pe adresa [email protected]

    Ele vor fi postate dupa ce un membru al Consiliului director DUNOS va certifica faptul ca sunt conforme cu valorile si misiunea noastra. In acest fel speram sa asiguram echidistanta si posibilitatea de a-si exprima parerea orice om din comunitatea noastra. Opiniile pot fi transmise in continuare si sub forma comentariilor. Singurele postari care vor fi eliminate operativ (in maxim 12 ore) de echipa tehnica vor cele de tip spam sau care contin elemente licentioase.

  dunos11 Iubesc Dumbravita si ma implic!

    In perioada urmatoare ne asteptam ca din ce in ce mai multi cetateni din Comuna Dumbravita sa utilizeze site-ul www.dunos.ro pentru a ne semnala probleme dar si pentru a propune solutii de rezolvare.

     Este mai putin relevanta simpatia politica (veti vedea ca sunt opinii din tot spectrul) cat ce dorim sa facem cu adevarat pentru localitatea noastra. Deoarece suntem constienti ca vor fi oameni care se vor ridica chiar din randul nostru spre posturi publice (ceea ce este nu numai onorabil ci chiar necesar in contextul actual) echipa DUNOS a decis ca cei care candideaza la alegerile locale/generale se vor autosuspenda din functiile de conducere ale asociatiei noastre. Asta pentru a asigura corectitudinea si sanse egale oricarui cetatean care doreste sa se implice in solutionarea provocarilor Dumbravitei.

  Speram astfel sa ne regasim cu totii sub motto-ul: Iubesc Dumbravita si ma implic!

   Ne asumam rolul de a fi nu doar vectori de transmitere a informatiei ci si actori in procesul de (re)constructie a unei localitati mai frumoase si mai civilizate.

Sa fie cu succes!

 

 

SpradTheWord Iubesc Dumbravita si ma implic!
Arrow Iubesc Dumbravita si ma implic!
5 Iubesc Dumbravita si ma implic!3 Iubesc Dumbravita si ma implic!

  One Response to “Iubesc Dumbravita si ma implic!”

  1. Monica Sere

    Asa este: am hotarat sa ne autosuspendam incepand cu data de 1 aprilie 2012.
    S-auzim de bine!
    Monica SERE

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>