Oct 302012
 

 

      

29102012011 300x225 Curent in regim de organizare de santier pe strada Fagaras

        In cursul zilei de duminica 28.10.2012, DUNOS a fost contactat prin email de catre doamna Doina Buzatu, un cetatean al comunei Dumbravita care ne-a sesizat cu privire le demersurile fara succes  pe care dansa, impreuna cu vecinii sai, care locuiesc pe strada Fagaras,  le fac de aproximativ 5 ani de zile pentru a determina autoritatile pubice locale sa includa pe agenda de prioritati a primariei Dumbravita extinderea retelei de curent electric in zona in care acestia locuiesc.

      Cu aceeasi ocazie, doamna Doina Buzatu, ne-a relatat faptul ca, datorita lipsei unei  infrastructurii de distributie a curentului electric  pe strada sa, atat dansa cat si vecinii dansei continua sa fie racordati la reteaua de curent electric  a operatorului enel in regim de organizare de santier

      La data de 29.10.2012,  in urma discutiilor care au avut loc in cadrul sedintei consiliului director al DUNOS, domnul Iulina Toma a informat-o pe doamna Doina Buzatu ca, la ultima rectificare de buget, Consiliul Local Dumbravita a alocat suma de 2 milioane de lei pentru extinderea retelei de utilitati in comuna Dumbravita.

     In aceste conditii, presedintele DUNOS, a indrumat-o pe doamna Doina Buzatu sa inregistreze la secretariatul primariei Dumbravita o petitie adresata consiliului local Dumbravita in continutul careia sa relateze pe larg problema cu care dansa si vecinii dansei se confrunta urmand ca, in perioada  urmatoare, dupa analizarea cererii depuse, administratia publica locala, sa o informeze in scris cu privire la demersurile pe care le va intreprinde pentru rezolvarea problemei sesizate.

      In continuare, reproducem textual continutul scrisoarii primite prin email de la doamna Doina Buzatu, cu promisiunea ca, vom urmari cu atentie modul in care administratia publica locala se va implica in rezolvarea problemei sesizate de catre concetatenii nostrii.

     ,, Buna ,  in primul rand toata stima ca existati  si ne mai sustineti dv, eu ma confrunt cu  problema extinderii de retea curent electric pe str. Fagaras, din aceasta localitate, locuiesc din 2007 pe aceasta strada si de atunci ma lupt cu morile de vant… mereu promisiuni.. eu sant obligata sa merg mereu cu saru'mana la Enel sa-mi prelungesc contractul care este curent de santier, ei nu mai au pe ce baza sa-mi prelungeasca ca eu am casa intabulata din 2007 deci platesc taxe impozite la aceasta primarie care este total dezinteresata.. la inceput eram cam singura pe aici dar acum sant vecini cu case in constructie.. am depus o lista cu 15 pers care doresc  curent pe strada…  prin luna august eram intr-un birou  din primarie si venise de la Enel un domn cu niste hartii si spunea ca are solutie  extindere de retea pe o strada si eu am intrebat si mi-a zis ca e pe str. Fagaras… vai ce bucuroasa am fost… am intrebat cat costa si mi-a zis ca se va calcula ca nu stie nici el.. am lasat sa treaca cateva zile si am mers la primarie.. nu va spun cat de tare m-am suparat cand mi-au zis ca ei nu stiu nimic!!! a doua zi am fost in audienta si  nici primarul nu stia.. au zis ca ei au facut demersuri si se asteapta solutia…. nici pana in momentul de fata nu stiu nimic , va rog sa me credeti ca m-am saturat pana peste cap si ma simt umilita atata timp cat nu le cer nimic decat ce mi se cuvine… si de fapt al unui cetatean in aceasta UE ,in speranta ca  imi veti fi alaturi si ma veti indruma spre o solutie favorabila va multumesc si astept  vesti imbucuratoare..

cu stima Buzatu Doina

Dumbravita,str.Fagaras nr.13

 

2012 10 29 21.26.37 300x225 Curent in regim de organizare de santier pe strada Fagaras2012 10 29 21.26.57 300x225 Curent in regim de organizare de santier pe strada Fagaras2012 10 29 21.26.12 300x225 Curent in regim de organizare de santier pe strada Fagaras2012 10 29 21.24.33 300x225 Curent in regim de organizare de santier pe strada Fagaras

Comenteaza din contul Facebook

  11 Responses to “Curent in regim de organizare de santier pe strada Fagaras”

 1. Sunt unul din vecinii doamnei Buzatu care reusesc sa-mi construiesc casa  pentru ca dansa imi da curent de la organizarea de santier ( deja darapanata de atata timp) pe care o are. Am fost si eu de mai multe ori la primarie si am fost pasat mereu cu promisiuni, insa cu promisiuni, fara curent nu putem face nimic. Sunt vecini cu casele terminate si care nu se pot muta in casa pentru ca nu au cea mai importanta utilitate: curentul electric. Pe strada  Ciresului, paralela sunt doar duoa casa si exista reteaua de curent, pe strada noastra la circa 100 de metri cu  mai multe casa terminate si cateva in constructie suntem pur si simplu ignorati de organele locale, si ne punem intrebarea: de ce oare???, si pana cand???… cu mentiunea ca toti avem platite la zi impozitele si taxele locale.

 2. Daca ma uit la pozele de mai sus parca asi fi in Africa in Somalia. Se poate Domnilor de la primarie, ca lumea sa se ocupe de castrarea ciinilor cind peisajul zonei "rezidentiale" arata asa? Nesimtirea si indiferenta asta arata cum se gospodareste in localitate.

  •      Stimate domn
   Fiecare dintre noi se ocupa de ceva- unii de castrarea cainilor, altii de plimbari cu bicicleta ,de retele de curent etc- sectoare diferite care necesita atentie si care fac parte din viata noastra de zi cu zi.Toate acestea implica timp,informare ,uneori frustrare in relatia cu autoritatile. Dv., dle, Farkas,cu ce va puteti lauda in gospodarirea acestei localitati?
      Diana Goldis

   • Oamenii sunt diferiti, stimata doamna Diana si reactioneaza diferit. Reactia, de orice fel este un semn de implicare, de aceea eu cred ca toti care, intr-un fel sau altul isi exprima opiniile pe site-uri sunt persoane pozitive si , mai devreme sau mai tarziu se vor implica in mod real. De aceea eu ii inteleg pe cei care posteaza comentarii chiar daca nu le impartasesc tot timpul parerea. Conditia esentiala este sa nu fie vulgari. Si in ultimul timp au disparut vulgaritatile. E un semn bun. Eu, personal intotdeauna mi-am mai dorit ceva in plus: ca orice postare sa fie si asumata. Stiu ca asta-i mai greu. Este un ideal. Va veni si vremea aceea. Am incredere in dumbravitenii mei. Incet, incet lucrurile se asaza.
     
     

 3. Domnilor ,va multumesc   ptr. ca ma faceti sa simt ca insfarsit  cuiva ii pasa de noi adica dv. DUNOS,ma bucur ca ti luat in seama sesizarea mea si mai mult de atat  publicarea ei. Este trist ca in aceasta  epoca  ne confruntam cu aceste probleme dar dupa cum vedeti sant reale..Se pare ca lucrurile au inceput sa se miste un pic intrucat am fost instiintata de primarie ca a  sosist solutia de extindere de retea si ca ar costa  aprox.650 000 ron,si ca noi trebuie sa platim 3000 ron de parcela ,sant bucuroasa, am anuntat vecinii ,dar totusi tot eu vin  cu intrebarea: din moment ce primaria face un contract cu ENEL deci ei direct…. cum e posibil ca noi cetatenii Dumbravitei sa platim un contract ce nu-l incheiam noi.. ceea ce trebuie noi sa platim este bransamentul adica contractul nostru direct cu ENEL, eu nu mai inteleg nimic!!! ramanem mereu agatati in diverse tertipuri personale din vechea conducere.. eu nu vreau nicidecum sa incurazez aceste tertipuri si nici sa intru in conflict cu primaria, problema este cat se poate de simpla…  infrastructura trebuie facuta de primarie iar racordul la  aceste lucrari apa,canal curent electric,gaz, sa le suporte consumatorul.. in ce epoca traim domnilor? eu  aduc la cunostinta str.Ciresului unde  sant2 case din 2007 dar primaria a facut extindere de retea curent electric cu stalpi din beton, este iluminat stradal pe unde trece numai o masina si ma intreb de ce acolo s-a putut si  la noi nu? ce interese sant si dece santem  ignorati restul?  eu  am incredere in  dl primar MALAC  un primar de toata onoarea si va sustine cetatenii acestei  localitati  care sant de fapt "familia dumnealui."….cu toata stima si aprecierea pe care o aveti fata de noi cetatenii acestei localitati Dumbravita
  Buzatu Doina

  • Doamna Buzatu,
   sunteti naiv sau naiv? Credeti ca cineva va scoate 1000 de euro din buzunar sa va rezolvati problema? Mau vorbim si mult succes!

 4. Eu , un cetatean de rand al acestei localitati D umbravita stau asa si ma gandesc.La data de 29.10.2012,  in urma discutiilor care au avut loc in cadrul sedintei consiliului director al DUNOS, la ultima rectificare de buget, Consiliul Local Dumbravita a alocat suma de 2 milioane de lei pentru extinderea retelei de utilitati in comuna Dumbravita,  cum e posibil sa fim umiliti si pusi  sa platim contracte neincheiate de noi cu executorul… inimaginabil si din pacate cam  asa s-a intamplat… va rog sa ne sustineti pe toti  locuitorii acestei localitati pusi in aceasta situatie penibila…stima Buzatu Doina

 5. d-le Farkas nu am cerut sa-mi plateasca nimeni 1000eur de unde deduceti dv acest lucru?????problema e ca solutia s-a dat de 2 ori si a fost tinuta in sertar de vechea conducere deoarece eu sant singura care am curent in regim organizare santier,si cu o floare nu se face primavara …si tot eu sant singura care ma zbat ptr solutionarea acestei probleme credeti dv ca aceasti 1000eur este piedica la lolutionare????? e bine sa nu fiti in situatie, seara buna Buzatu Doina

  • Doamna Buzatu,
   intre intelectuali, explicatiile la ce bun?  Eu nu am afirmat sa scoateti Dvs. acei bani ci fiecare implicat cum scriati Dvs. La celelalte afirmatii naive a Domnului consilier nici nu are rost sa raspund! O seara placuta !

 6. Tara africana domnilor! … asta e Romania si in special Dumbravita!… o mare rusine pentru organele locale, care de atata timp nu au fost in stare sa rezolve o problema de maxima utilitate pentru secolul XXI, CURENTUL ELECTRIC, in timp ce exista strazi cu cate o casa - doua sau chiar deloc care au reteaua pusa… probabil ca sunt facute de Gheza pentru parcele lui!!!. Speram ca  domnul primar Malac va solutiona aceasta problema majora in toata localitatea nu numai pe strada Fagaras unde, la numarul de case construite deja problema este cu adevarat  o mare problema!

 7. Case construite deja de 5 ani si care nu au retea de curent electric ? Asta e  Dumbravita? Halal primarie, si eu care curtam o firma de imobiliare pentru a-mi cumpara un teren in Dumbravita! Never ever!!!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>