Hai să ne plimbăm cu bicicleta!

 Articol scris de Octavian Oncioiu on 3 aprilie 2013
Apr 032013
 
Dumbravita pe doua roti 2

La inițiativa DUNOS, Consiliul Local Dumbrăvița, a adoptat o hotărâre de consiliu local, care dedică bicicliștilor, ultima zi de Duminică a fiecărei luni.

Pentru că în data de 31.03.2023 au fost Paștele Catolice, domnul primar a aprobat desfășurarea evenimentului DUNOS - Dumbrăvița pe două roți, Duminică, 07.04.2023 începand cu ora 15:00 cu plecare de la Biserica Ortodoxă.

 

Bunici, parinti, copii, nepoti, rude , prieteni, cunostinte , colegi, va recomandam sa lasati deoparte televizorul, calculatorul, ziarul, cratita, teama,  jena, comoditatea si va asteptam sa  ne bucuram impreuna, aici,  in Dumbravita noastra a tuturor,   de o miscare relaxanta  cu cel mai prietenos mijloc de transport al omului – bicicleta.

Acțiunea se va desfășura cu sprijinul Poliției Locale pe traseul: Biserica Ortodoxa,GHE. Doja, N. Balcescu,  T. Vladimirescu, I. Attila, Ghe. Doja, Biserica Ortodoxa. Rugăm participanții de la prima ediție să vină cu insigna Dumbrăvița pe două roți! 

Vă așteptăm cu drag,

Octavian Oncioiu

 

 

Related posts:

  1. Dumbravita pe doua roti

 Lasă un mesaj

Intreaga responsabilitate pentru continutul comentariilor postate pe site-ul DUNOS revine autorilor acestora. DUNOS recomanda tuturor celor care doresc sa posteze comentarii pe acest site sa isi exercite dreptul la libera exprimare cu buna credinta. Siteul stocheaza in mod automat adresa IP

 
Toate drepturile rezervate DUNOS © 2024