Mar 112012
 

     Sedinta ordinara  a Consiliului Local  Dumbravita  pe luna martie  a fost reprogramata,  la solicitarea domnului primar Szilaghy Geza, din data de 15.03.2024 ( cand fusese planificata initial ) pentru ziua de luni, 19.03 2012 ,  orele 17,30  , la sediul Primariei si va avea urmatoarea ordine de zi :

            1. Proiect de hotarare privind aprobarea  Bugetului local pe 2012.
            2. Aprobare PUZ privind pe Rotarescu Agneta.
            3. Aprobare PUZ privind pe SC Manolly SRL.
            4. Aprobare PUZ privind pe Zsori Livia.
            5. Prelungire  valabilitate PUG  Dumbravita.
            6. Aprobarea Regulamentului de implicare a publicului in elaborarea sau revizuirea PUZ-urilor initiate sau  aflate in competenta de aprobare a Consiliului local Dumbravita.
            7. Proiect de hotarare privind actualizarea domeniului public al comunei Dumbravita.
            8.  Raport de activitate al viceprimarului pe 2024.
            9. Discutarea cererilor depuse.
           10. Diverse

           La sedinta vor participa :
Consilierii :
BENCO  HAJNAL
DENES  ILDIKO
DRAPOS  IOSIF
FORRAY  ATTILA
HATEGAN  IOAN
KADAR  GHEORGHE
MADARAS  GASPAR  CSABA
MALAC  VICTOR
MARINESCU  IOAN
MIHAES MARIUS CRISTIAN
PAUCEC  VASILE
SPERNEAC  ADRIAN  NICOLAE
TOMA  IULIAN

Primarul :  Szilagyi Geza
Invitati :  Nistoran Luminita  - architect
          Rosu Carolina – inspector financiar

Presedinte de sedinta :  Consilier  Drapos  Iosif.

           Deoarece la punctul 1 de pe ordinea de zi ,  se va dezbate  si aproba  Bugetul localitatii pe anul 2012   si pentru ca  executivul primariei nu a dat curs solicitarii  DUNOS de a face o dezbatere publica pe aceasta tema,  invitam locuitorii  sa participe in numar cat mai mare la sedinta   pentru a  afla  cum vor fi cheltuiti  banii nostrii  in acest an.
 

Lista investitii dumbravita 212x300 Sedinta Consiliu local=bugetul si PUG Dumbravita in 19.03.2023

Related posts:

 1. Sedinta C.L. Dumbravita 27.01.2024
 2. Sedinţă C.L. Dumbrăviţa 13.02.2024
 3. Sedinta extraordinara a Consiliului Local
 4. Convocare şedinţă C.L. Dumbrăviţa 30.11.2023
 5. Sedinta CL Dumbravita din 13.02.2024

  5 Responses to “Sedinta Consiliu local=bugetul si PUG Dumbravita in 19.03.2012”

 1. Ovidiu Sturz

  Merita sa alocati timp pentru a participa la sedinta de consiliu in care se discuta si se voteaza bugetul pe anul 2012. Astfel veti sti (si veti putea chiar influenta in bine) banii care sunt alocati pentru investitia in drumuri, pentru canalizare, samd.  Nu de alta dar sa stii macar care este perspectiva de a avea facilitatile uzuale. PUG (Planul Urbanistic General) defineste modul cum va arata localitatea in urmatorii ani. Daca el este facut pe baza unor principii  clare si transparente nu te trezesti cu un bloc sau o pensiune zgomotoasa langa casa si nici cu o fabricuta in zona rezidentiala. Pentru toate astea merita sa mergem la sedinta publica de joi, unde ne putem spune parerea.

  • Monica Sere

   Sunt subiecte foarte importante, poate chiar cele mai importante pe anul in curs.
   Desigur ca ne vom aloca timp, doar ne priveste pe toti ce se intampla in Dumbravita noastra.
   Monica SERE

 2. Iubesc Dumbravita si ma implic!
  Precum eu, sper ca si multi altii sunt interesati de prioritizarea nevoilor noastre. Sunt convins ca fiecare dintre noi nu i-si cheltuie banii fara o planificare prealabila tinand cont de priotitati.

 3. Buna ziua!
  Marturisesc ca sunt invidios pe cel care a fost cu ideea sloganului "Iubesc Dumbravita si ma implic". As fi vrut sa fiu eu acela…dar sa ma prezint, mai intai, pentru cei care nu ma cunosc, numele meu este Ilie Uta si ma ocup cu promovarea sahului la nivel de copii, atat in Dumbravita, cat si in judet, instructor, arbitru si organizator de turnee, cateodata mai si joc(mai greu la 55 de ani). De putina vreme urmaresc si eu activitatile membrilor acestui grup si, sincer nu as fi vrut sa intervin, dar intrucat am avut o discutie lamuritoare cu domnul Ovidiu Sturz m-am convins de buna intentie a celor care-l compun si, atata timp cat activitatea grupului nu va fi subordonata vreunui scop politic am sa particip si eu la dezbateri pentru ca si eu iubesc Dumbravita si chiar ma si implic.
  De la inceput as vrea sa spun ca am rezerve fata de multe din criticile aduse actualului executiv al comunei. Am lucrat si eu 3 ani la primarie si , va rog sa ma credeti e usor de criticat, dar realitatea e mult mai complexa decat pare. Nu vreau sa spun mai multe deoarece nu am toate datele necesare. Domeniul de care ma ocup eu este sportul, m-am ocupat personal de infiintarea clubului sportiv, chiar sunt vicepresedinte la acest club(dar asta e mai mult pe hartie), in realitate sunt seful sectiei de sah. Nici nu vreau sa ma laud cu performantele mele la nivel de copii, as plictisi pe multa lume, doar constat ca incet, incet sahul pierde teren in localitatea noastra, spre deosebire de alte localitati, iar eu nu pot sta cu mainile in san, este totusi vorba de 8 ani de munca, avem copii foarte talentati, avem exclusivitati la nivel national in organizarea unor concursuri care se bucura permanent de o larga apreciere.
  Urmeaza discutarea bugetului, am citit si eu proiectul de buget pentru activitatile culturale si sportive. Se cer sume importante pentru tot felul de activitati sportive, dar sahul nici macar nu exista in acest proiect, iar presedintele comisiei de sport si cultura este un membru marcant al "Dunosului", este unul din cei mai aprigi contestatari ai conducerii primariei si care chiar si-a exprimat public intentia de a candida la functia suprema in comuna.
  Desigur problema este cunoscuta si sunt convins ca se vor aduce corecturile necesare, chiar sper sa pot si eu participa pentru a-mi sustine punctul de vedere. Cer scuze tuturor daca am suparat pe cineva, avem o comuna frumoasa, avem cetateni de toata stima si ma bucur ca fac parte din aceasta comunitate. Va salut cu respect si va transmit cele mai frumoase ganduri!

  • Toata stima,pentru sinceritatea de care dati dovada D-le Ilie Uta.In ceea ce priveste varsta,La multi ani!Important este sufletul sa ramana tanar.daca ati fi participat la sedintele de consiliu erati in tema cum se imparte bugetul Dumbravitei si aveti ocazia sa partcipati de acum in inainte.Astfel veti stii mai bine care este directia in care sa va implicati pentru a contribui cu succes la nobila D-voastra activitate cu copii,care prin sport si educatie vor fi viitorul si mandria noastra.Din pacate mai sunt si unii care gandesc ca ORBUL…….MAI NERVOS E PE CEL CARE-L DUCE DE MANA,DECAT PE CEL CARE I-A SCOS OCHII.Fiecare dintre noi,singur e cam greu sa rezolve o problema importanta in Dumbravita,dar unde sunt mai multi si bine intentionati………

 Lasă un mesaj

Intreaga responsabilitate pentru continutul comentariilor postate pe site-ul DUNOS revine autorilor acestora. DUNOS recomanda tuturor celor care doresc sa posteze comentarii pe acest site sa isi exercite dreptul la libera exprimare cu buna credinta. Siteul stocheaza in mod automat adresa IP

   
Toate drepturile rezervate DUNOS © 2024