ANGAJAMENTUL TAU, ALEGEREA NOASTRA !

 Articol scris de DUNOS on 25 noiembrie 2012
Noi 252012
 

 

       

ALEGE IN CUNOSTINTA DE CAUZA ANGAJAMENTUL TAU, ALEGEREA NOASTRA !

 

         In baza acordului de colaborare incheiat cu GIPRO si APZR, asociatia noastra s-a alaturat campaniei de interpelare publica ,, angajamentul tau, alegerea noastra !"    pe care asociatia GIPRO l-a initiat in cursul lunii noiembrie 2012

       Mai jos va  prezentam textual comunicatul pe care cele trei asociatii neguvernemantale l-au redactat :

       Incepand cu data de  21.12.2012, Asociatia Grupul de Initiativa in Promovarea Opiniei Publice-GIPRO impreuna cu Asociatia Proprietarilor din Zone Rezidentiale–APZR si Asociatia Dumbravita Noastra-DUNOS a initiat o campanie de interpelare publica a tuturor persoanelor care si-au depus candidatura pentru functiile de parlamentar in colegiul 2 senat si colegiul 4 camera deputatilor.

      Scopul acestei campanii de interpelare publica intitulata ,, angajamentul tau, alegerea noastra’’ este acela de a afla care este strategia si planul de actiune pe care candidatii la fotoliile de parlamentar inteleg sa si le asume in mod public pentru rezolvarea uneia din cele mai mari probleme cu care se confrunta cetatenii care locuiesc in colegiile in care acestia au ales sa candideze respectiv poluarea industriala.

      Pentru realizarea obiectivului stabilit de cele 3 asociatii neguvernamentale , fiecaruia din cei 12 candidati la functia de parlamentar i s-a comunicat  cate o interpelare continand un numar de 6 intrebari prin intermediul carora mediul asociativ doreste sa obtina un instrument de monitorizare post campanie asupra modului in care viitorii parlamentari inteleg sa isi respecte angajamentele asumate.

     La data de 30.11.2023 cele trei asociatii vor centraliza  raspunsurile primite de la candidati dupa care vor intocmi un material de informare pe care, in perioada 03-07.12.2012, il vor comunica  cetatenilor care locuiesc in colegiile mai sus mentionate pentru ca acestia sa poata alege in cunostinta de cauza care este persoana pe care inteleg sa o mandateaze cu rezolvarea problemei sesizate.

    Continutul integral al interpelarii comunicate fiecaruia din cei 12 candidati il puteti gasi aici. 

No related posts.

  One Response to “ANGAJAMENTUL TAU, ALEGEREA NOASTRA !”

  1. salut aceasta idee ! mi se pare minunat ca cei ce ne vor reprezenta sa ne cunoasca problemele reale cu care noi , cei ce ii investim ,ne confruntam ! inca o data felicitari pt initiativa, mai ales ca pe noi , cetatenii, ne intereseaza in primul rand oamenii care ne vor reprezenta si nu culoarea lor politica !  ii astepta pe candidati in fiecare moment in mijlocul nostru, sa respire acelasi aer ca noi . ne-ar placea sa credem ca ne cunoastem suficient de bine cu toate problemele noastre si ca nu ne intersectam pasager o data la 4 ani, dupa care fiecare cu treaba si interesele lui…eu cetateanul X am problema mea , dar tot eu , cetateanul X am parlamentarul meu de care vreau sa fiu cinstit, onest si cu responsabilitate reprezentat in fiecare zi din cei 4 ani !

 Lasă un mesaj

Intreaga responsabilitate pentru continutul comentariilor postate pe site-ul DUNOS revine autorilor acestora. DUNOS recomanda tuturor celor care doresc sa posteze comentarii pe acest site sa isi exercite dreptul la libera exprimare cu buna credinta. Siteul stocheaza in mod automat adresa IP

   
Toate drepturile rezervate DUNOS © 2024