Ian 132013
 

 

 

imagine pug 1024x716 CRESTEREA CALITATII VIETII IN CARTIERE IN DEZBATERE LA PRIMARIA TIMISOARA

 

Joi  17.01.2012 intre orele 13.00-16.00, in sala de sedinte a consiliului local Timisoara, specialistii care au elaborat noul proiect de PUG al Timisoarei, vor prezenta public reglementarile urbanistice pe care acestia le propun  pentru cresterea calitatii vietii in zonele rezidentiale ( cartierele ) Municipiului Timisoara.

Va reamintim ca pana in prezent GIPRO impreuna cu APZR si DUNOS au mai participat la doua prezentari publice organizate de catre Directia Urbanism- Compartimentul coordonare PUG care au avut ca teme :

-  Spatiu public, silueta urbana, proiecte majore ( 13.12.2023)

-  Mediu, agrement, sport ( 04.12.2023)

Propunerile  formulate de catre cele 3 organizatii neguvernamentale din Timisoara pe marginea proiectelor suspuse consultarii publice vor fi postate in perioada imediat urmatoare pe site-urile acestor asociatii imediat ce acestea vor fi inregistrate la secretariatul primariei Municipiului Timisoara.

 

Related posts:

  1. RATT a inceput sa asigure transportul public de persoane din Timisoara spre Dumbravita si retur

  2 Responses to “CRESTEREA CALITATII VIETII IN CARTIERE IN DEZBATERE LA PRIMARIA TIMISOARA”

  1. Din cate stim Dumbravita a spus mereu "NU" la orice proiect, chiar si pe hartie,  de extindere a zonei metropolitane. Sa intelegem ca odata cu schimbarile de la conducerea Primariei s-a schimbat ceva in aceasta privinta?
    Putem si noi oare sa speram ca vom intra in randul lumii, sa nu-ti mai fie rusine cand ajungi in oras ca esti plin de noroi pe picioare, sa nu mai iesi in propria curte si sa trebuiasca sa fii atent sa nu calci un sarpe venit din balariile de linga casa?
    Prin zona metropolitana eu inteleg sa am aceleasi conditii ca si cei care locuiesc in oras, adica lumina pe fiecare stalp, canalizare, drum si de ce nu trotuar, sa pot merge si eu ca tot omul pe jos, pana la un mijloc de transport care in zona Cora am inteles ca e un vis frumos!
    Daca aveti ceva concret pentru noi asteptam vesti, daca nu…. faptul ca se mai face ceva in vatra satului chiar ar trebui sa nu mai stim,… Primaria renoveaza Biserica Catolica si noi innotam in gropi in fiecare iarna….

    • Sa stiti ca si in Timisoara exista inca strazi fara canalizare si asfalt, deci intrarea in zona metropolitana nu ar garanta aparitia mai rapida a acestor facilitati.

 Lasă un mesaj

Intreaga responsabilitate pentru continutul comentariilor postate pe site-ul DUNOS revine autorilor acestora. DUNOS recomanda tuturor celor care doresc sa posteze comentarii pe acest site sa isi exercite dreptul la libera exprimare cu buna credinta. Siteul stocheaza in mod automat adresa IP

   
Toate drepturile rezervate DUNOS © 2024