autobuz 142 1024x768 RATT a inceput sa asigure transportul public de persoane din Timisoara spre Dumbravita si retur

La data de 11.12.2023 , Consiliul Judetean Timis a supus consultarii publice, un proiect de hotarare pentru acordarea licentelor de traseu unui numar de 9 operatori de transport.

Printre rutele pentru care se cere eliberarea licentelor de traseu se numara si aceea care interesaza comunitatea noastra respectiv Timisoara-Dumbravita si retur.

Operatorul de transport care a solicitat  licenta de traseu pentru aceasta ruta este cel care  asigura in prezent transportul public de persoane pe raza municipiului Timisoara, respectiv RATT.

Pana la operationalizarea extinderii liniei de troleibuz 14  care va deservii si localitatea noastra, operatorul de transport  RATT a pus deja la dispozitia cetatenilor din Dumbravita un autobuz cu care asigura legatura intre Timisoara si Dumbravita si retur

Acest autobuz il puteti lua de la capatul liniei de troleibuz 14, dupa sensul giratoriu, spre Dumbravita.

Informatii suplimentare in legatura cu statiile in care opreste acest autobuz, programul orar , pretul biletelor  si locul de unde puteti procura aceste bilete, speram sa va putem oferi in perioada imediat urmatoare.

PS

Va reamintim urmatoarele:

 • termenul pentru realizarea lucrarilor de extindere a linei de troleibuz este 6 luni de la data semnarii acordului de finantare care a avut loc in luna octombrie 2012.
 • finantarea proiectului de este realizata in proportie de 98 %  prin Fondul European de Dezvoltare Regionala (FEDR) si Bugetul de Stat, iar 2 % prin cofinatare asigurata de Municipiul  Timisoara – 12% (47.080 lei aproximativ 10.000 de euro)  si Comuna  Dumbravita – 88 %   ( 303.123 lei, aproximativ 65.000 euro)
 • bugetul total alocat realizarii proiectului de extindere al retelei de troleibuz Dumbravita, conform indicatorilor tehncio-economici, se ridica la suma de 17.228.694 lei , aproximativ 3,8 milioane de euro  pentru realizarea unei linii electrificate in lungime de  3.700 m  (aproximativ 1 milion de euro/km) si a unui numar de 12 statii de troleibuz ( 6 tur X 6 retur )

 

Related posts:

 1. Transportul public de persoane - DUMBRAVITA
 2. Din nou despre transportul in comun din Dumbravita
 3. Troleibuzul 14 va întoarce in Dumbrăvita
 4. Proiectul de extindere a retelei de troleibuz Dumbravita, din nou in etapa de consultare publica

  2 Responses to “RATT a inceput sa asigure transportul public de persoane din Timisoara spre Dumbravita si retur”

 1. poate ar trebui sa monteze si un plug in fatza autobuzului, daca tot nu o curata nimeni de pe carosabil…

 2. Nu prea inteleg de ce induceti cetatenii in eroare.
  Este vorba de o "cursa speciala" si nicidecum de o linie RATT.
  Cursa e comandata si platita de primaria Dumbravita pe o perioada de doua luni, iar calatoriile sunt "gratuite".

 Lasă un mesaj

Intreaga responsabilitate pentru continutul comentariilor postate pe site-ul DUNOS revine autorilor acestora. DUNOS recomanda tuturor celor care doresc sa posteze comentarii pe acest site sa isi exercite dreptul la libera exprimare cu buna credinta. Siteul stocheaza in mod automat adresa IP

   
Toate drepturile rezervate DUNOS © 2024