Au trecut mai mult de 5 luni de zile de la momentul incheierii parteneriatului dintre primaria Timisoara , Consiliul Judetean Timis si primaria Dumbravita, parteneriat care a avut ca principal obiectiv extinderea retelei de troleibuz 14 pana in localitatea Dumbravita.

statii autobuz 300x224 Din nou despre transportul in comun din Dumbravita

    Intrucat, conform proiectului de extindere al retelei de transport , ar fi trebuit sa ne aflam la jumatatea perioadei de executie a lucrarii, DUNOS a solicitat liderului de proiect, respectiv primariei municipiului Timisora, informatii suplimentare despre stadiul  de realizare al proiectului mai sus mentionat .

    In acelasi timp, intrucat continuam sa fim sesizati de catre cetatenii care calatoresc frecvent cu mijloacele de transport in comun puse la dispozitie de catre CJT Timis  despre:

  • lipsa mobilierului stradal in statiile de autobuz ( acoperis, scaune)
  • lipsa unui afisaj cu programul orar de functionare al mijloacelor de transport in comun (amplasat in fiecare statie)
  • lipsa unui afisaj cu numerele de telefon la care cetatenii sa poata  sesiza  nerespectarea graficului de circulatie al mijloacelor de transport

  Am  sesizat, in scris despre aceste neajunsuri  pe domnul primar Malac, caruia, in numele cetatenilor afectati de problemele mai sus mentionate, i-am solicitat  sa dispuna masurile administrative ce se impun pentru solutionarea acestor probleme.

     Pe masura ce vom afla mai multe informatii despre stadiul de realizare al proiectului ,, extindere retea troleibuz 14'' sau despre eventualele masuri intreprinse de primarie pentru remedierea problemelor sesizate de catre cetateni, va vom informa in timp util.

Demersuri initiate de catre DUNOS:

 1. Solicitare obtinere informatii de interes public de la primaria municipiului Timisoara  

2. Sesizarea unor nereguli in ceea ce priveste asigurarea transportului in comun la nivelul comunei  Dumbravita

 

   cerere informatii publice primaria timisoara Din nou despre transportul in comun din Dumbravita     Sesizare primaria Dumbravita1 Din nou despre transportul in comun din Dumbravita

 

 

Related posts:

  1. Dumbravita problema transportului in comun
  2. Transportul public de persoane - DUMBRAVITA
  3. Troleibuzul 14 va întoarce in Dumbrăvita
  4. Despre concertul lui COSTEL BUSUIOC in Dumbravita
  5. Transportul din Dumbrăviţa - între extazie şi coşmar

 Lasă un mesaj

Intreaga responsabilitate pentru continutul comentariilor postate pe site-ul DUNOS revine autorilor acestora. DUNOS recomanda tuturor celor care doresc sa posteze comentarii pe acest site sa isi exercite dreptul la libera exprimare cu buna credinta. Siteul stocheaza in mod automat adresa IP

   
Toate drepturile rezervate DUNOS © 2024