Apr 092015
 

  STENOGRAMA SEDINTEI CL DUMBRAVITA din data de 19.03.2023

  Avand in vedere ca la sedinta respectiva nu a participat niciun membru Dunos  va prezentam stenograma  in forma redactata   de secretara de sedinta:

PROCES VERBAL DE SEDINTA

Stenograma Dumbravita CL Dumbravita 19.03.2023  proces verbal de sedinta

Comenteaza din contul Facebook

  4 Responses to “CL Dumbravita 19.03.2023 - proces verbal de sedinta”

 1. Aoleu ! Asta e stenograma ? Asta-i scris de doctor,  ne ia 2 zile sa intelegem ce s-a intamplat acolo. Domnule Toma aveti mila de noi.

 2. Buna ziua!  Domnule Toma, avand in vedere ca localitatea Dumbravita este prima in Romania ca standard de viata - dupa informatiile aparute pe internet - consider ca, normal ar fi ca aceste procese verbale sa fie scrise in format electronic, ca ma gandesc ca nu curentul electric a fost problema.

  Eventual poate propuneti dumneavoastra asta in consiliul local.

   

  Multumesc!

  Lucian

 3. Eventual  instalati pe un  smartfone o aplicatie care care inregistreaza sedinta si  automat face conversia in text.  Cred ca ar  trebui inregistrate poate chiar filmate sedintele astea si atunci sa vezi domnule cum voteaza conilierii pentru interesul public. Asta ar trebui  sa fie un obiectiv prioritar pentru dumneavoastra ca organizatie.  Nu va lasati !

  • Iulian Toma

   Recunosc . A fost un test. Profitand de faptul ca nu am putut participa la sedinta respectiva,  am postat originalul stenogramei tinand cont  ca de mai multe ori mi s-a solicitat  pe site sa fac acest lucru.

   Din pacate , cam acesta este nivelul si calitatea  proceselor verbale de sedinta ale CL.

   Avand in vedere ca tot mai multi consilieri  sant nemultumiti de  modul in care sant redate interventiile lor in sedinte, la sedinta extraordinara din 31martie  s-a decis achizitia unui reportofon si inregistrarea audio a sedintelor.

   Sa speram ca in cel mai scurt timp veti beneficia de audiogramele  sedintelor CL.

   Oricum, eu nu voi renunta la idea  ca sedintele sa fie transmise in direct  ( pe internet ) de catre  Behela Tv care va obtine in curand licenta de emisie prin societatea Dumbravita Investitii.

   Sa  ramanem optimisti.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>