CONCURS DE FOTOGRAFIE

 Posted by on 18 septembrie 2013
Sep 182013
 
poza concurs fotografie

           

           Organizația DUNOS și-a propus să organizeze în perioada 29 septembrie -10 octombrie 2013 un concurs de fotografie cu tema “Dumbravița Noastră”.

            Prin acest proiect, ne propunem sa stimulam implicarea cetatenilor in procesul decizional al comunei Dumbravita  prin evidentierea vizuala, sub forma de fotografii,  a tuturor problemelor pe care acestia le identifica in localitate.

            In acest scop,  pentru promovarea locurilor frumoase din Dumbravita dar și pentru  evidentierea aspectelor asupra cărora trebuie intervenit in regim de urgenta, concursul de fotografie a fost structurat pe doua sectiuni tematice  :  “Dumbrăvița prin inima mea” respectiv  “S.O.S. Dumbrăvița”.

            Fotografiile  vor fi publicate pe pagina de internet a organizației: www.dunos.ro și pe rețelele de socializare, unde vor aștepta votul vizitatorilor. 

            Câștigătorii vor fi desemnați atât pe baza votului public cât și a unui juriu desemnat de organizatori.

            Vom reveni in cateva zile  cu detalii despre modul de organizare a concursului  si premiile acordate.

            Pentru cei interesati publicam mai jos Regulamentul concursului.

 

            Regulamentul concursului

Conditii generale

•             Concursul foto este organizat si desfasurat organizația DUNOS

•             Participantii la Concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului Regulament oficial al Concursului (” Regulamentul oficial “).

•             Tema concursului este “Dumbrăvița noastră”, cu secțiunile: “Dumbrăvița prin inima mea” și  “S.O.S. Dumbrăvița”

Dreptul de participare

•             La Concurs poate participa orice persoana cu varsta de minim 14 ani impliniti pana la data inscrierii in concurs

•             Participantii pot inscrie in concurs maxim 2 fotografii pt fiecare secțiune.

•             Fotografiile trebuie sa fie adecvate temei!

•             Nu se accepta prelucrari de tipul persoanelor sau obiectelor puse artificial in cadru. Sunt permise corectiile de baza din programele de editare, cum ar fi levels, curves, brightness/contrast  etc.  Nu se accepta fotografii royalty-free sau luate din diverse colectii platite. Nu sunt acceptate fotografii obscene sau cu continut imoral.

•             Utilizatorii trebuie sa fie proprietarii tuturor drepturilor asupra fotografiilor inscrise in concurs. Organizatorii concursului nu isi asuma nici o responsabilitate privind eventuale incalcari ale dreptului de autor. Responsabilitatea revine in mod exclusiv celui care a trimis fotografia.

•             Trimiterea fotografiilor implica acceptul participantului de a oferi organizatorilor si partenerilor concursului dreptul de a publica imaginile respective, integral sau partial, in format digital si/sau tiparit, fara nici un fel de plata. Eventuala folosire a imaginilor va fi insotita de mentionarea numelui autorului.

•             Fotografiile trebuie incarcate/ trimise prin email la [email protected] fara rama si fara sa contina vreun watermark.

•             Toate fotografiile vor avea alaturat numele imaginii si al autorului.

•             Pe email, imaginile se vor trimite in marimea originala, astfel incat sa poata fi gata oricand de print. De asemenea, se va mentiona numele imaginii si al autorului.

•             Utilizatorii nu vor putea sa isi voteze propriile fotografii, ci doar pe cele ale celorlati concurenti.

•             La concurs nu pot participa membrii  DUNOS

Acord de principiu

•             Trimiterea fotografiilor si participarea la concurs presupun ca participantii au acceptat in totalitate conditiile prezentului regulament si eventualele decizii ulterioare ale organizatorilor.

 

SpradTheWord CONCURS DE FOTOGRAFIE
Arrow CONCURS DE FOTOGRAFIE
5 CONCURS DE FOTOGRAFIE3 CONCURS DE FOTOGRAFIE

  3 Responses to “CONCURS DE FOTOGRAFIE”

 1. eu zic sa incepem cu niste poze de la padure unde copiii au strans gunoaiele in saci si primaria i-a lasat sa fie rupti si imprastiati de maidanezii pe care ii ignora.

  • D-le Mircea nu amestecati maidanezii intr-un proiect asa de frumos, concursul de fotografie.. da intradevar acesti copii ar fi  un exemplu  ptr multi care sant certati cu,curatenia si nu stiu sa-si adune deseurile  si gunoaiele menajere. vedeti dv. sant ignorate multe lucruri care ne pun sanatatea in pericol , gunoaie peste tot si nimeni nu vede. maidanezii???? o alta ignoranta.. da . dar nu sant de vina aceste suflete.. sant de vina autoritatile ca nu au adaposturi si nu i-a sterilizat…  seara frumoasa va doresc!

 2. insfarsit ,mai aud si eu de  lucruri frumoase..va felicit ptr initiativa si asteptam informatii

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>