Intră în concursul foto!

 Posted by on 17 octombrie 2013
Oct 172013
 
Concurs

Dragi iubitori ai fotografiei,

După cum am anunțat pe site, într-o postare anterioară, am inițiat un concurs de fotografie cu secțiunile "Dumbrăvița prin inima mea” și  “S.O.S. Dumbrăvița”.

Prin acest proiect, ne propunem să evidențiem vizual, sub formă de fotografii, locurile frumoase  dar și aspectele care necesită intervenție în regim de urgență. 

Dacă vrei să participi la concurs trimite maxim două fotografii pentru fiecare secțiune în parte la adresa [email protected], în format jpeg, dimensiune maxima 1600×1200 pixeli. Te rog să precizezi secțiunea la care participă poza o denumire și un nr de telefon pentru contact.

Vizualizează și votează fotografiile prefereate aici: http://artstorero1.ipage.com/ConcursFoto/.

Câștigătorii vor fi desemnați pe baza votului public si a unui juriu de specialitate și vor fi recompensați cu premii in valoare totală de 2000 de lei.

Termen limită: 31.10.2023.

Concurs organizat cu sprijinul: Iulius Mall, Redona Travel, Emotions Foto.

Cu stimă,

Octavian Oncioiu

 

SpradTheWord Intră în concursul foto!
Arrow Intră în concursul foto!
5 Intră în concursul foto!3 Intră în concursul foto!

  2 Responses to “Intră în concursul foto!”

  1. As dori sa ma inscriu la sectiunea " Dumbravita prin inima mea", deoarece chiar daca sunt din Timisoara, ador parcul dumneavoastra in care revin ori de cate ori am ocazia, prilej cu care am facut si un album dedicat si din ale carui poze au fost preluate si apreciate de unele pagini de pe Facebook despre Timisoara sau Banat.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>