Iun 292015
 

IMG 0819 2 300x225 Despre calitatea mediului in Dumbravita

In data de miercuri 24.06.2015, domnul Iulian TOMA,  presedintele DUNOS a participat la o emisiune realizata de postul local de televiziune Dumbravita TV unde a prezentat principalele probleme de mediu cu care se confrunta locuitorii comunei Dumbravita.

Un punct important pe agenda discutiilor ce au avut loc la sediul televiziunii locale l-a reprezentat poluarea olfactiva generata de emisiile degajate in urma procesului de productie al anevlopelor.

Interviul care a avut loc poate fi urmarit integral la adresa de mai jos.

http://dumbravitatv.ro/video-emisiune-despre-calitatea-aerului-din-localitatea-dumbravita/

Comenteaza din contul Facebook

  4 Responses to “Despre calitatea mediului in Dumbravita”

 1. va rog sa publicati,daca aveti acces la date,amenzile date de Primarie in urma atentionarilor de a se curata terenurile pline cu ierburi, proprietarilor care stau cu undita dupa cumparatori dar putin le pasa de riverani.zona de referinta-str.Bach si adiacentele ei.daca este un responsabil zonal Dunos m-ar bucura un raspuns.

  poate si o propunere ptr.politia comunala-trecand prin Mosnita(zonele noi) am observat cu placere patrularea frecventa a unui echipaj prin acele zone.restul se subintelege…….!

 2. Foarte bun subiect. Si eu sunt extrem de curios daca s-a dat vreo amenda sau avertisment vreunui proprietar pentru cultura de ambrozie care face ravagii zilele astea. 

  M-as mira sa se dea amenzi, altfel sunt sigur ca proprietarii de terenuri transformate in culturi de diverse plante care împraștie din mireasma lor tuturor ar fi luat măsuri si ar fi curățat terenul. 

  Din auzite : in dumbravita numai "fraierii" își curată terenul, pentru ca primăria sau pol.comunitara nu face niciodată astfel de controale, si nici nu da efectiv amenzi.

   

   

 3. Iulian Toma

  Pentru Emilian si Silviu,

  Pentru ca am lipsit o saptamana din localitate si am intarziat cu raspunsurile, voi incerca sa recuperez. In problema aplicarii HCL nr. 12 din 2012  privind intretinerea parcelelor fara constructii ( culturile de ambrozie ) am solicitat un raport la zi  cu  masurile si sanctiunile aplicate  din partea responsabilului de mediu din primarie , d-l Hangic Mircea . Il voi primi joi 24.08.2023 si il voi posta pe site  in format original.

 4. multumesc

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>