DUNOS in doliu

 Posted by on 10 iunie 2012  Add comments
 

ovidiu sturz 1 DUNOS in doliu

 

 

DUNOS in doliu.

     In cursul zilei de ieri, bunul nostru prieten Ovidiu Sturz, s-a stins din viata. ,, …Ultimele lui ganduri au fost ca intotdeauna de incredere si speranta. Ne- a transmis toata energia lui si dorinta de a fi veseli, zambareti cu o atitudine pozitiva, sa incercam mereu sa ne depasim limitele si  sa vedem ce putem face data viitoare mai bine.…’’

    Inmormantarea va avea loc marti, 12.06.2012, orele 14.30, la capela Bisericiii Ortodoxe din localitatea Dumbravita.

 

Dumnezeu sa il odihneasca in pace.

  20 Responses to “DUNOS in doliu”

 1. Dumnezeu sa il odihneasca in pace, va fi mereu prezent in inimile noastre. Condoleante famililei indurerate!

 2. Intodeauna Cele de Sus ii cheama prea repede oamenii pretiosi la el si lasa unii mediocrii sa traiasca! Este acest lucru drept din partea lui? Poate ii chema ca si consilieri pentru a aprecia pe cei ce ramin pe pamint? O sa aflam si  noi cind o sa ajungem sa fim chemati. Ovidiu, cred ca o sa poti sa ne ajuti  de acolo unde esti pentru ca in tara asta nu e ordine. Noi cei mediocrii care am ramas, nu te  uitam si vei ramine in inimile noastre. Nu stiu daca cei care o sa fie alesi azi o sa invete ceva din soarta acestui om deosebit. Eu personal ma indoiesc dar poate ca si gresesc! O sa traim si o sa vedem.

 3. Ai plecat la fel de repede precum ai trait! Mereu in viteza, mereu grabit, intodeauna insa dispus sa acorzi un pic din timpul tau prietenilor sau celor ce-ti cereau un sfat! Dumnezeu sa te odihneasca in pace, prieten drag, si sa vegheze asupra celor ce raman in urma!

 4. Adrian Stoica

  Draga Ovidiu,
  De la tine am inteles pentru prima data ca,  lumea nu este alcatuita din alb si negru, din oameni buni si oameni rai, din culoarea rosie, albastra, verde sau portocalie, din vinovati sau nevinovati, din oameni prosti si oameni inteligenti, din  adevar si minciuna ci, din infinite moduri  in care noi ne raportam la aceste valori.
  De la tine am invatat pentru prima  ca rostul legilor nu este acela de a impune reguli abstracte si de a creea tensiuni sociale ci ,de a asigura exercitiul libertatii individuale la nivelul intim al aspiratiilor fiecarui individ in parte.
  Multe lucruri importante am invatat de la tine draga Ovidiu si pentru acest lucru iti raman recunoscator.
  Din toata inima si cu toata dragostea mea ii transmit ii transmit familiei tale si tuturor celor foarte dragi tie, sincere condoleante si bunul Dumnezeu sa le alinte durerea.
  Te iubim om bun
   
   

 5. Condoleante sotiei si copiilor pentru pierderea aceasta dureroasa. Ma rog ca Dumnezeu sa le aline sufletele indurerate si sa le dea putere si curaj pentru ziua de maine. 

 6. Familiei lui Ovidiu ii transmitem sincere condoleante. Dumnezeu sa va dea taria de a merge mai departe. Sa fiti mandri de un sot, tata, copil, frate, prieten EXEMPLAR.. Suntem siguri ca, de acolo, de unde este acum, Ovidiu va veghea asupra tutror celor dragi. Dumnezeu sa aiba grija de sufletul sau minunat.

 7. Nu am apucat sa-l cunosc prea bine, insa am simtit ca este un om deosebit. Suntem alaturi de famile.

 8. Sincere condoleante familiei! Dumnezeu sa-l odihneasca pe Ovidiu Sturz!

 9. Nu voi uita niciodata training-urile facute cu Ovidiu si tot ce am invatat de la el…Un om exceptional, un prieten drag si un profesor desavarsit. De-acum ingerii vor zambi pentru ca-l vor avea alaturi de ei, iar noi vom fi infinit mai saraci fara Ovi…Uneori viata e asa de nedreapta…Dumnezeu sa te odihneasca !

 10. Suntem devastati de aceasta pierdere cumplita, am sperat pana in ultima clipa ca se va produce o minune si domnul Ovidiu va fi din nou printre noi, dar Dumnezeu a avut alte planuri. Sincere condoleante familiei indurerate!

 11. A fost un OM MINUNAT (nu imi vine sa cred ca vorbesc la trecut de d-nul Ovidiu) de la care toti am avut de invatat si care mai avea multe de spus si de facut… Pacat ca drumul sau a fost atat de scurt …Am fost tare norocoasa ca am avut privilegiul de a cunoaste asa un om…
  Dumnezeu sa il odihneasca in pace si sincere condoleante familiei!

 12.      Am aflat, cu părere de rău despre neorocirea care s-a abătut asupra familiei domnului doctor Ovidiu Sturz , cuvintele sunt insuficiente pentru a putea descrie caracterul şi sufletul acestuia. Dumnezeu să-l odihnească. SIncere condoleanţe familiei îndurerate.

 13. Condoleante familiei andoliate o foarte mare pierdere .

 14. Condoleante familiei indurerate.
  Gandurile noastre sunt si vor fi mereu alaturi de el. Il vom pastra mereu in amintire asa cum a fost, vesel, cu initiativa  si neobosit. 
   Dumnezeu  sa-l odihneasca in pace si sa aibe grija de familia lui.

 15. Domnilor de la Dunos. Trezirea! Viata merge inainte. Se pare ca dupa ce creierul initiativei DUNOS a plecat pe neasteptate, locotenentii au ramas fara initiative. Aici se vede mediocritatea celor care sau dat destepti intru salvarea civicului in Dumbravita. Sau ma insel?

  • Monica Sere

   Da, va inselati, cu siguranta! A trecut abia o saptamana de cand l-am condus pe ultimul drum pe colegul nostru. Intretimp, am hotarat sa ne apucam de treaba. La sfarsitul acestei saptamani, un grup de lucru ne vom intalni, vom stabili o agenda de lucru, vom alege niste prioritati, dupa care urmatoarea intalnire o vom avea cu un grup extins, in care sunt invitati sa se implice toti care doresc, simt sau rezoneaza cu teme sau ideea respectiva.
   Mergem inainte, cu un suflu nou, cu oameni noi si , mai ales, cu entuziasm.
   Promitem sa va tinem la curent si va asteptam sa va implicati, fie activ, fie cu sfaturi!

 16. Se pare ca e un trend general. Mai multe site-uri au devenit inactive dupa terminarea campaniei.
   

  • Monica Sere

   Toate au nevoie de un timp de prelucrare, fie rationala, fie emotionala. Inca putin si veti auzi de noi. 
   Si va asteptam sa va alaturati noua!

   • Spiritul civic nu va disparea in Dumbravita. Am pierdut un un mare om al comunitatii, dar am ramas destui care i-am impartasit idealurile si care avem datoria morala de a lupta pentru traducerea in fapt a acestor idealuri. Intr-adevar, este timpul sa trecem la treaba. Pe aceasta cale anunt ca doresc sa ma alatur si eu grupului.

 17. Monica Sere

  Viata poate tine de o criza, dar criza nu tine o viata!
  Important este, sa depasim momentele grele, sa ne mobilizam si sa ne unim in acelasi spirit: "IUBESC DUMBRAVITA SI MA IMPLIC!" (Ovidiu STURZ)
  Multe ii datoram lui, dar si mai mult avem o datorie fata de Dumbravita noastra, pentru ca ne pasa.
   

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>