Iulian Toma

 Posted by on 20 noiembrie 2024  Add comments
 

iulian%20toma Iulian Toma

Nume si prenume

 IULIAN TOMA

Adresa

Str. Mesteacănului nr. 3 , Dumbravita

Telefon

0744540258; 

E-mail

[email protected]

Facebook

 www.facebook.com/iulian.toma.33

Data naşterii

20 Iulie 1951

Locul naşterii

Plenita, Dolj

Profesia

Inginer radiocomunicatii

Experienta profesională

Funcţii deţinută

Director regional – Dir. Radiocomunicatii Timis (2009-2010)

Director general - Directia radio Tv Timisoara (1987- 2003)

Sef serviciu – Dir Radio Tv (1982-1987; 2003- 2007)

Educaţie şi formare

Specializare

 

Management - USTTI SUA - 1993

Management - Institutul cultural francez- 1991

Management - Institutul Manager Bucuresti- 2001
 

Facultate

Facultatea. de Automatizari si calculatoare Craiova – 1975

Liceu

Liceul teoretic Plenita 1970

Activităţi extraprofesionale

Vicepresedinte Fundatie Kinderzukunft din 1998

Presedinte Club Sportiv Videocolor din 1988

Presedinte PDL Dumbravita din 2007

Consilier local in CL Dumbravita din 2008

Hobby

Lectura , sport, gradinarit

 

  12 Responses to “Iulian Toma”

 1. Domnule Toma aveti toata stima si respectul meu. Ce faceti dvs aici e mare lucru, incercati sa aduceti putina lumina in tot ce se intampla si se face in localitate.

  As vrea sa vad transparenta asta si in alte localitati dar din pacate mai avem mult pana acolo. Iata ca daca administratia e opaca noi o putem face transparenta. Aceasta activitate  in folosul comunitatii poate fi un exemplu si pentru alte domenii. Va recomand ca la urmatoarele alegeri sa candidati independent pentru un post de consilieri si de ce nu poate chiar PRIMAR.  Succes

  • Iulian Toma

   D-le Mihoc,

   Va multumesc pentru apreciere.

   Ceea ce incerc eu sa fac nu este altceva decat ceea ce prevede legislatia romana in raportul administratie –cetatean. Este de fapt munca salariatilor primariei care sant platiti din banii nostri pentru a transmite aceste informatii celor interesati. Din proasta organizare, din lipsa de respect fata de contribuabili sau din interese ascunse, aceste informatii nu ajung la membrii comunitatii.

   Eu sant bucuros de faptul ca  ele sant receptate corect  si cu interes de catre dumbraviteni. In etapa a doua ma astept si la o luare de atitudine fata de aspectele negative  care se intampla in administratie.

   Privitor la alegerile viitoare mai este destul timp  si pana atunci vor aparea multe schimbari insa, un lucru este cert :  alegatorii trebuie sa acorde o mult mai mare atentie  procesului de votare ,trebuie sa-si faca putin timp pentru a cunoaste direct candidatii astfel incat sa poata alege  in cunostinta de cauza  pe cei mai potriviti,  capabili, devotati intereselor majore ale comunitatii.

 2. Deci ati ajuns la vorba mea din martie 2015. Succes !

 3. Iulian Toma

  Pentru Mihoc D

  Dezamagirea mea fata de grupurile politice era mai  veche  si am finalizat-o in martie 2013 cand mi-am dat demisia din functia de presedinte al organizatiei PDL Dumbravita. Problema carte se punea era daca mai merita sau nu sa ma implic in administratia locala. Recunosc faptul ca mesajele primite pe Dunos au contribuit la decizia de a continua. Va multumesc pentru incurajare.

 4. Pentru toti utilizatorii Dunos UN PASTE FERICIT! LUMINA INVIERII DOMNULUI SA VA ADUCA SANATATE ,BUCURII SI BELSUG! Mult SUCCES in alegeri,domnuluiToma!

   

 5. D-l Toma pana acum a fost pana acum in slujba cetatenilor un consilier corect,competent si sunt sigur ca tot asa va fi si ca primar.

 6. Au inceput sa apara felicitari de paste de la politicieni.

  Bla Bla Blea Blea ..

  A primit cineva si de craciun ca nu le-am gasit ? ….

   

 7. Eu tratez aceste felicitari cu multa grija! Adica am grija sa nu le arunc la gunoiul menajer, ci la reciclabile.

 8. eu astept galetile portocalii.de data asta le da a lu abalaru……

 9. Buna seara,rog ajutor in aflarea candidatilor la fotoliul de Primar si datele in(la) care se vor prezenta acestia alegatorilor.

  Multumesc.

 10. Iulian Toma

  Pentru Emilian,

  Ieri seara am avut ultima sedinta  a CL  si am solicitat ca actuala administratie sa vina in sprijinul dumbravitenilor  prin utilizarea mijloacelor media de care dispune pentru prezentarea candidatilor. La propunerea mea s-a acceptat ca fiecarui candidat la primarie  ( sunt 10 inscrisi: 8 din partea partidelor politice si 2 independenti ) sa-i fie acordate 30 de minute (pentru a se prezenta si a-si face cunoscut programul)  in cadrul televiziunii Dumbravita Tv iar prezentarile respective sa fie postate pe site-ul Dumbravita Tv. Deasemenea am propus si s-a aprobat ca in Monitorul de Dumbravita  din luna mai sa fie prezentata lista completa a candidatilor pentru posturile de primar si  consilier local. Nu pot sa va dau date despre prezentarea candidatilor in sedinte publice de catre partidele politice deoarece nu le cunosc .

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>