Sep 212016
 

consiliu local dumbravita 115x150 CONVOCARE SEDINTA CONSILIU LOCAL DUMBRAVITA

In data de joi, 22 septembrie 2016, cu incepere de la ora 17.30, la sediul Primariei Dumbravita va avea loc sedinta ordinara a Consiliului Local Dumbravita cu urmatoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotarare privind rectificarea bugetului local pe anul 2016

2. Proiect de hotarare privind aprobarea organizarii manifestarii cultural artistice ,,Aniversarea a 37 de ani de la sfintirea Bisericii Romano-Catolice Dumbravita "

3. Proiect de hotarare privind aprobarea acordarii unui ajutor financiar Bisericii Reformate din Dumbravita.

4. Proiect de hotarare privind REVOCAREA HCL 18/2016 privind aprobarea returnarii finantarii pentru proiectul ,, Centrul de zi pentru ingrijirea copiilor Dumbravita"

5. Proiect de hotarare privind completarea si modificarea HCL 19/2016 privind aprobarea executarii lucrarilor de reparatii pentru Incubatorul de Afaceri Dumbravita 

6. Proiect de hotarare privind modificarea si completarea HCL 37/2016 privind infiintarea Centrului de Zi

7. Proiect de hotarare privind desemnarea a trei consilieri locali in Consiliul de Administratie al Scolii Gimnaziale Dumbravita

8. Proiect  de hotarare privind aprobarea unor cote aditionale la impozitele si taxele locale

9. Proiect de hotarare privind aprobarea trecerii bunurilor imobile afectate de coridorul de expropriere  din domeniul public al Comunei Dumbravita in domeniul public al Judetului Timis pentru realizarea obiectivului de investitii ,, Largirea la patru benzi de circulatie a DJ 691 centura Timisoara-Autostrada A 1

10. Discutarea cererilor depuse

11. Concluzii

 

 

 

  5 Responses to “CONVOCARE SEDINTA CONSILIU LOCAL DUMBRAVITA”

 1. Interesanta sedinta maine!!! Se discuta restituirea baniloor pentru unul din mausolee si cresterea impozitelor!!!

 2. Buna ziua,

  Aveti cumva si documentatia care insoteste proiectele de HCL? 

  Multumesc

 3. Cresterea impozitelor s-a discutat doar in legatura cu terenurile si constructiile lasate neingrijite. Se doreste supraimpozitarea cu pana la 500% a terenurilor care nu sunt ingrijite.

 4. Adica primarul si consilierii impoziteaza doar pe cei care au fost mintiti ani de zile ca vor avea asfalt… au facut mausolee din bani europeni dar pentru faptul ca nu si-au respectat obligatiile trebuie sa restituie banii… De ce trebuie ca o persoana care are un teren care nu are asfalt sa fie obligat sa isi curete terenul care la frontul stradal este plin de gropi si de balti??? De unde aveti informatia respectiva? Sursa este de incredere? Sau presupuneti?

 5. Am participat personal la sedinta de consiliu si am auzit cu urechile mele ce s-a discutat.

  Ca sa nu fiu inteles gresit, prin neingrijire ma referam la terenuri pline de balarii (inclusiv ambrozie)  si cladiri la care constructia s-a oprit in diverse stadii aflate si ele pe terenuri napadite de balarii.

  S-a discutat despre introducerea unui program anual de 3 cosiri obligatorii in perioadele cheie ale dezvoltarii ambroziei.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>