Oct 102016
 

Joi, 13 Octombrie 2016, cu incepere de la ora 17.30, la sediul Primariei Dumbravita va avea loc sedinta ordinara a Consiliului Local Dumbravita cu urmatoarea ordine de zi: 

 

Convocator  si materiale sedinta  Octombrie 2016

consiliu local dumbravita 115x150 Convocator sedinta CL Dumbravita  Octombrie 2016

  5 Responses to “Convocator sedinta CL Dumbravita - Octombrie 2016”

 1. Biroul de urbanism a primăriei Dumbrăvița a omis sa ceara și pista pt biciclete la amenajerea cu 4 benzi. Sunt prevazute gratii dar nu treceri de pietoni S-a cerut politic iar primarul s-a executat fără sa se gândească la toate aspectele. De ce nu s-a consultat populația prin referendum?Dacă Timișoara are nevoie de acces la autostrada trebuia sa caute și alte variante.

 2. Bumpere la trecerea de pietoni de la scoala/parc ? copiii nostri vor iesi direct in strada ori nu trecerea de pietoni ii sperie pe soferi si nici limitarile de 70 km/h ci un bumper sanatos care ii obliga sa incetineasca, asta e realitatea.

  Piste de biciclete … nu ar trebui promovat si stilul sanatos ?

  cum intri in Timisoara exista piste … ori cum va fi cu biciclete langa camioane de 7.49 tone pe cele 4 benzi ?

  Oare asa de ciudati suntem ?

  Oamenii din comuna ce spun ?

 3. Opinia mea este ca avem nevoie e 4 benzi inainte de toate pt noi. Care e solutia pe care grupul celor care spun Nu 4 BENZI o ofera miilor de masini care pleaca si revin zilnic din Timisoara. Comuna creste, numarul de locuitori si masini cresc intr un ritm accelerat iar unele voci se opun schimbarii crezind ca Dumbravita va mai fi ca acum 10 ani.

  Ideea unui referendum e idioata si nu o pot asemana decit cu cea a unui alt referendum prin care cei din calea lipovei sa ne impuna sa nu le mai poluam zilnic cartierul si sa utilizam calea aradului.

 4. Domnule Dan,

  Probabil sunteți mutat recent în Dumbrăvița și o considerați un dormitor al Timișoarei. Nu contest necesitatea unei șosele cu 4 benzi pentru dumbraviteni. Dar asa cum e proiectul actual cu giratii și fără piste de biciclete este pentru timișoreni. Pentru dumbraviteni se gândeau semafoare sa pot sa îmi las liniștit copiii sa traverseze strada la vecini și nu giratii.
  Va mai întreb ceva: v-ar conveni sa vi se tragă o conducta prin curtea dvs și sa nu aveți nimic de spus. Tine de respectul opiniei cetățeanului. Gândim comunist și egoist din păcate.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>