Ian 232016
 

cl dumbravita CONVOCARE SEDINTA DE CONSILIU, IANUARIE 2016

In data de Joi 28 Ianuarie 2016, cu incepere de la ora 17.30 la sediul Primariei Dumbravita va avea loc sedinta ordinara a Consiliului Local Dumbravita pe luna Ianuarie 2016 cu urmatoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotarare privind aprobarea sumei de 182,32 lei ca deficit al anului 2015 la sectiunea dezvoltare cu mentiunea de recuperare a deficitului in anul 2016

2. Proiect de hotarare privind aprobarea executiei bugetare pe anul 2015

3. Proiect de hotarare privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli si lista de investitii pentru anul 2016

4. Proiect de hotarare privind revocarea HCL 103 din 22.10.2023

5. Proiect de hotarare privind aprobarea acordarii normei de hrana personalului din cadrul Politiei Locale Dumbravita.

6. Proiect de hotarare privind acordul Consiliului Local pentru schimbarea de destinatie a parcelei cuprinse in CF 405939 Dumbravita in suprafata de 506 mp proprietar BRINDESZKU Catalin Florin, in parcela construibila prin compensare cu o suprafata de 900 mp zona verde din CF 406166 Dumbravita

7. Proiect de hotarare privind aprobarea listei de investitii pentru SC Dumbravita Investitii Srl pentru anul 2016

8. Proiect de hotarare privind numirea domnului Bradistean Ionel Lucian in functia de vicepresedinte al Asociatiei Grupul de Actiune Locala ,,Colinele Recas"

9.  Raport de activitate al consilierilor locali pe anul 2015

10. Discutarea cererilor depuse

11. Diverse

Pentru cei care doresc va punem la dispozitie documentele care insotesc proiectele de hotarare mai sus mentionate astfel:

1. Ordinea de zi, proiectele de hotarare si documentele de fundamentare ale acestora

2. Excecutia bugetara pe anul 2015

3. Proiect de buget pe anul  2016 pdf

  3 Responses to “CONVOCARE SEDINTA DE CONSILIU, IANUARIE 2016”

 1. Iulian Toma

  Intereseaza pe cineva  Bugetul Dumbravitei?

  A fost publicat pe site-ul Primariei, l-am publicat si pe pagina Dunos dar, n-am  gasit niciun comentariu. Se poate trage concluzia ca  bugetul este corect si multumeste pe toata lumea.

  Nu s-au observat nici macar diferentele intre cele doua variante? ca sa nu mai vorbesc de faptul ca   la adunare  ( insumarea subcapitolelor ) primarul  a pierdut vreo  …3 milioane lei (10% din buget ) ,o nimica toata, cam 3 Km de asfalt( total buget propus- 30,5 milioane;corect ,dupa tabelul prezentat -33,5 milioane).

   Per ansamblu bugetul propus este …varza. Nu au fost identificate si cuprinse toate veniturile si sursele de finantare. au fost majorate cheltuielile de functionare  de la 10 milioane lei la 15 milioane, in detrimentul dezvoltarii localitatii, lista lucrarilor de dezvoltare este formala si nerealista(sant prevazute lucrari de 15 milioane lei in timp ce posibilitatile reale sant de 25 milioane lei), etc

  Vom vedea maine ce se poate corecta, pentru ca bugetul sigur va trece avand suficienti consilieri care  il sustin. 

  • Domnule Toma, dupa cum ziceți si dumneavoastră: bugetul oricum trece pentru ca are majoritatea. Asa ca nu vad nici un rost sa-l mai citim in amănunt, atâta timp cat nu contează părerea cetățenilor. Da, aveți dreptate: anul trecut erau alocați aproximativ 3 mil pentru drumuri, si deși nu s-a facut nici un cm din buget propriu acești bani au fost înghițiți…are conducerea pe ce sa ii cheltuie, ce vor cetățenii de rang 2 nu prea contează.

   Cand vad ca deficitul este de 182 de lei, mi se pare ca e o jignire asupra inteligentei tuturor locuitorilor. Si sunt sigura ca oricâți bani erau, s-ar fi ocupat aleșii de împărțirea lor asa cum trebuie. Nici nu înțeleg de ce se mai face bugetul, pentru ca primarul are puteri nelimitate si poate aloca sumele dupa propriul plac. E inadmisibil sa alocam x lei unui proiect, si la final nu se face nimic din proiect, dar acei x lei dispar. Cand x înseamnă milioane de lei este foart grav.

   Totuși eu sper sa se schimbe ceva la alegeri…si sa auda/ia in seama cineva si dorințele cetățenilor ce nu locuiesc in vatra veche. 

  • In acest buget s-a tinut cont de indicatoare rutiere catre comuna ? De oriunde vi catre comuna cea mai bogata din Romania nu stii treaba asta, nu exista nici un singur indicator rutier catre comuna ! Apoi s-a tinut cont de investitii pentru marcare trecere pietoni la giratie Dumbravita pentru accesul la M14 ? Poate dupa ce vor fi asfaltati citiva cetateni atunci se vor prinde gospodarii comunei de anumite treburi mai serioase ?! Politia, comunitarii au idee de faptul ca zilnic zeci de persoane trec ilegal drumul in loc nepermis pentru a ajunge la M14 ? Sau doar pinditul din boschete cu radarul este singura activitate cunoscuta ? Sau poate pazitul vreunui semafor sau a vreunei linii continue ? Dar activitate de PREVENTIE stiu sa faca acesti oameni ai legii ? 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>