Despre noi,

 Posted by on 24 martie 2014  Acţiuni Dunos  Add comments
Mar 242014
 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  In ultima perioada au aparut pe site cateva comentarii care fac referire la activitatea membrilor Dunos, motiv pentru care am considerat ca este necesar sa fac o scurta informare despre activitatea noastra.
       In primul rand este de remarcat faptul ca in ultimele 3-4 luni  numarul de membri Dunos  a crescut prin venirea in randurile noastre a urmatoarelor persoane :

Buzatu Doina
Brehui  Irina
Baloi  Lucian
Caprariu  Dorel
Coman Raul Razvan
Dobra  Camelia
Nueleanu Bogdan Constantin
Stamate Florentina.
Turcu  Cristian
Este imbucurator faptul ca majoritatea celor nou veniti  sunt persoane tinere, dornice de a se implica alaturi de noi in rezolvarea problemelor comunitatii.

    In 17 martie 2014, Asociatia  Dunos  a intrunit adunarea generala  pentru alegerea  noii conduceri si pentru  aprobarea programului de activitate pe anul 2014.
Consiliul de conducere nou ales  este alcatuit din:
Iulian Toma – presedinte
Adrian Stoica – vicepresedinte
Oncioiu Octavian – Director  executiv  ( manager de proiecte )
Goldis Diana - membru
Friedmman Robert – membru
Programul de activitate pe anul 2014, adoptat in unanimitate de adunarea generala  contine 12 capitole  si vi-l prezentam intr-o forma sintetica  in anexa la acest articol.
Conducerea Dunos se intalneste in sedinte de lucru lunea , din doua in doua saptamani, cu incepere de la orele 19  in sala caminului cultural din localitate ( urmatoarele doua sedinte de lucru vor fi  in 31 martie, respectiv 14 aprilie ).
 La sedintele noastre pot participa  membrii Dunos,  voluntarii, invitatii si orice locuitor al Dumbravitei care doreste sa fie informat sau sa se implice in bunul mers al comunitatii.
Pentru cei ce doresc sa devina membri permanenti ai Asociatiei este suficient sa completeze Cererea de inscriere anexata in subsolul articolului, sa prezinte un scurt CV  si sa transmita aceste documente  la adresa  [email protected]  insotite de o fotografie in format electronic.
Va asteptam alaturi de noi pentru maibinele intregii comunitati.

                                                                               Iulian Toma

Program Dunos 2014- aprobat   CERERE DE INSCRIERE - DUNOS

 

 

Comenteaza din contul Facebook

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>