Pădurea Verde - Paradisul nostru ?

 Articol scris de Dunos on 20 aprilie 2012
Apr 202012
 

       Cu toţii ne dorim să trăim într-o localitate mai civilizată şi mai frumoasă, în care să fim mai relaxaţi şi mai sănătoşi. Toţi ştim de Pădurea Verde, dar nu ştim cu toţii ce se întămplă cu ea, cu toate că o serie de specialişti de marcă au lucrat la strategii durabile de dezvoltare a intregii zone metropolitane. Realitatea pe care o percepem este ca aceasta zona risca sa devina cu timpul un deponeu de gunoaie si o zona periculoasa datorita cainilor fara stapan. In zonele de liziera constatam ca nu avem nici minimele pubele in conditiile in care atat noi cat si copii nostrii ne dorim sa mergem macar la o plimbare. In curand nici macar fumul gratarelor nu il vom mai vedea deoarece va fi aplicata Legea 54/2012 privind desfasurarea activitatilor de picnic.

       Cu toţii dorim pe de altă parte să avem acces la factorii de decizie şi să putem să le aducem la cunoştinţă punctele noastre de vedere. Conform legislaţiei în vigoare avem posibilitatea de a ne implica prin intermediul audierilor publice. Este meritoriu in acest sens implicarea Primariei Timisoara in acet gen de audieri si este deplorabila nepasarea Primariei Dumbravita.

      Grupul de Iniţiativă Metropolitan Pădurea Verde reuneşte un grup de oameni-membrii ai societăţii civile (inclusiv asociatia Dumbravita noastra-DUNOS) dar şi al mediului de afaceri-care şi-a propus să readucă în atenția publicului larg și a comunităților de profesionişti importanța Pădurii Verzi şi a viitorului acesteia.

  Tema audierii organizate de noi este Pădurea verde-Paradisul nostru?!
  Audierea va avea loc miercuri 25.04.2023 de la ora 15 la 16,30 in sala de consiliu a Primăriei Timişoara.    

    Actiunea isi doreste sa raspunda la doua intrebari:
  Cum amenajăm Pădurea Verde, astfel încât să fie protejate flora şi fauna existente?
  Care sunt propunerile pe termen mediu şi lung legate de Pădurea Verde?

     Vă invităm pe această cale să vă faceţi o depoziţie în cadrul acestor audieri publice. Părerea dvs. contează şi credem că împreună putem să încurajăm decidenţii în materie de politici publice să ţină cont de părerea noastră, cu atat mai mult cu cat si noi vom beneficia de hotararile respective.

      Scopul audierilor este de a crea oportunitatea ca toate părţile interesate să îşi prezinte punctul de vedere şi să împărtăşească opiniile cu privire la această temă. Rezultatul va fi prezentat sub forma unui raport care va fi mai apoi remis opiniei publice şi factorilor de decizie pentru examinare şi luare în consideraţie.

     În măsura în care sunteţi interesaţi să participaţi la sesiunea de audieri publice, vă rugăm să completaţi formularul de înregistrare anexat şi să îl transmiteţi la adresa [email protected] in urma semnarii acestuia.

Apreciem faptul că sunteţi activ şi implicat!

Cu stimă,

Conducerea DUNOS

Motivatia audierii publice  http://dunos.ro/wp-content/uploads/Motivatie.pdf

Agenda audierii publice  http://dunos.ro/wp-content/uploads/Agenda-audierii-publice.pdf

Formular de inregistrare http://dunos.ro/wp-content/uploads/Formular-de-inregistrare-la-audierea-publica-fin.pdf

Regulamentul audierii publice  http://dunos.ro/wp-content/uploads/Regulamentul-audierii-publice.pdf

http://www.facebook.com/GimPadureaVerde

padurea verde paradisul nostru invitatie mail final Pădurea Verde   Paradisul nostru ?

 

 

 

No related posts.

 Lasă un mesaj

Intreaga responsabilitate pentru continutul comentariilor postate pe site-ul DUNOS revine autorilor acestora. DUNOS recomanda tuturor celor care doresc sa posteze comentarii pe acest site sa isi exercite dreptul la libera exprimare cu buna credinta. Siteul stocheaza in mod automat adresa IP

   
Toate drepturile rezervate DUNOS © 2024