Mai 112012
 

DUNOS isi propune ca in urmatoarea perioada sa sustina 3 actiuni comunitare in comuna Dumbravita:

1. O aventura in Padurea Verde in care sunt invitati sa participe toti cei care au biciclete (indiferent de varsta, orientare politica, etc.), doresc sa se simta bine si sa descopere frumusetile naturii. Actiunea se va desfasura duminica 20 mai intre orele 10-12, daca natura permite, cu plecare de pe str. Ferventia (partea dinspre padure). Punctul final va fi Muzeul Satului Banatean unde vom organiza o serie de jocuri interactive pentru tineri. Vom lansa cu aceasta ocazie concursul de fotografii: Fata nevazuta a Dumbravitei si a Timisoarei in care va fi premiata cea mai inedita fotografie realizata pana la sfarsitul acestei luni si care va fi postata pe www.dunos.ro

2.Definitivarea Codului administratiei tale in urma sugestiilor cetatenilor si persuadarea politicienilor-candidati pentru a-l sustine public (prin includerea lui partiala sau integrala in programul electoral)

3. Audiere publica cu tema:  Batalia cu planta toxica Ambrozia in Dumbravita. Data va fi stabilita dupa alegeri de comun acord cu administratia locala (dar nu mai tarziu de sfarsitul lunii iunie a.c. pentru a putea fi puse in practica solutiile generate).

7 300x225 Actiunile comunitare DUNOS din perioada mai iunie

No related posts.

  2 Responses to “Actiunile comunitare DUNOS din perioada mai-iunie”

  1. Frumoasa initiativa. Imi pare rau ca nu pot participa. Avem etapa in Cupa satelor.

  2. N-ar strica sa trageti un semnal de alarma asupra invaziei capuselor si sa instruiti participantii asupra masurilor care se impun cand esti muscat.

 Lasă un mesaj

Intreaga responsabilitate pentru continutul comentariilor postate pe site-ul DUNOS revine autorilor acestora. DUNOS recomanda tuturor celor care doresc sa posteze comentarii pe acest site sa isi exercite dreptul la libera exprimare cu buna credinta. Siteul stocheaza in mod automat adresa IP

   
Toate drepturile rezervate DUNOS © 2024