Alergotura

 Posted by on 27 mai 2013  Diverse  Add comments
Mai 272013
 
  Buna Ziua,
 
Ma numesc Valentin Muresan si locuiesc in Dumbravita.
 
Din Februarie 2013 am participat din ce in ce mai des la Turele de Jogging organizate de Alergotura (http://alergotura.ro/despre/) pentru a lupta cu viata sedentara pe care o duceam in ultimul timp. Practic ma alaturam de 2-3 ori pe saptamana la diferite ture organizate in oras (http://alergotura.ro/ture/) reusind sa-mi imbunatatesc tonusul psihic si slabind cateva kilograme deja.
 
De mai bine de 6 saptamani alerg cu un prieten (Otto in CC) si sotia mea si prin Dumbravita si am hotarat sa lansam o tura Alergotura de care ar beneficia si Dumbraviteni. Tura de Jogging este organizata in fiecare Miercuri la ora 20:00 din fata de la sucursala BRD din centru. Atasez alaturat poza de la prima tura "oficiala" din Dumbravita de miercurea trecuta.
 
Am aprecia daca ati promova si dvs pe site-ul dvs la stirile sportive aceasta tura in Dumbravita. Suntem siguri ca multi localnici (si nu numai) ar beneficia de sport la ei in localitate si le-ar fi mai usor sa se motiveze sa alerge daca nu se mobilizeaza singuri.
 
Daca aveti nevoie de diverse date legate de aceasta initiativa va rog sa nu ezitati sa ne contactati.
 
Va multumim anticipat,
 
Vali Muresan
mob: 072 072 9903
897 150x112 Alergotura
 
PS. Ne cerem scuze pentru problema tehnică care a denaturat conținutul textului la publicarea e-mail-ului primit de la domnul Muresan.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>