Iun 122015
 

 

 AUDIOGRAMA SEDINTEI ORDINARE A CL DUMBRAVITA DIN DATA DE 28 MAI 2015

La doua luni dupa ce consilierii au hotarat sa se inregistreze audio toate sedintele CL, primaria a reusit sa procure  reportofonul  necesar  si   astfel  Dunos este in masura sa va prezinte   prima  inregistrare a sedintei  din luna mai. In aceste conditii vom renunta la  publicarea stenogramelor. Cu toate ca  aceste inregistrari sant foarte lungi  ( 3-4 ore )   ele va ofera posibilitatea de a lua  adevaratul puls al sedintelor, de a cunoaste mai bine consilierii, primarul si salariatii primariei. Asteptam primele impresii despre acest mod de prezentare a sedintelor. Oricum ,noi vom insista in continuare pentru  transmiterea video  in direct a sedintelor dupa  ce Behela Tv isi va rezolva problemele cu canalul de transmisie.

Puteti asculta aici  audiograma sedintei.

 

  3 Responses to “AUDIOGRAMA SEDINTEI ORDINARE A CL DUMBRAVITA DIN DATA DE 28 MAI 2015”

 1. Foarte utila prezentarea inregistrarii. E mult mai usor sa ne dam seama de ce se intampla la sedinte, si de ce nu consilierii ce ar fi de luat in seama la urmatoarele alegeri.

  Daca se poate ar prinde bine sa avem un fel de cuprins al discutiei si in format txt, cu momentul inceperii fiecarei parti din ordinea de zi, pentru ca e greu de urmarit 4 ore de discutii. Poate cer prea mult, dar ar fi interesant sa avem o mica descriere gen: 1.Inceput sedinta min:0; 2.Discutii referitoare la PUZ xx min:10; 3.Discutii referitoare la asfaltare min20…etc.

   

  • Iulian Toma

   Foarte buna propunerea. Se poate face. O vom lua in considerare la urmatoarele inregistrari ale sedintelor.

 2. Youtube permite adaugarea de link-uri catre anumite momente ale fisierului redat in descrierea acestuia. Poate ar ajuta introducerea unor astfel de link-uri.

  In ceea ce priveste inregistrarea, m-am ambitionat sa o ascult pana la capat, dar nu pot sa spun ca m-au bucurat cele auzite. Lipsa de interes si/sau seriozitate venita din partea unor consilieri este incredibila, la fel si modul in care sunt abordate anumite probleme…

  Am observat ca inregistrarea pare sa se termine inainte de incheierea sedintei. A fost oprita intentionat sau s-a intamplat pentru ca s-a terminat bateria ori memoria?

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>