Oct 132024
 

proiect com 300x209 Centru de agrement

Plan de dezvoltare - Centru de agrement si servicii Dumbravita

 

  2 Responses to “Centru de agrement”

 1. Ce mai stiti despre acest proiect? Are sanse sa nu ramana doar pe hartie?
   

 2. Iulian Toma

             Domnule Adi,
             Pentru toate obiectivele din acest Proiect de dezvoltare exista hotarari de consiliu ( HCL ) si sant stabilite locatiile( deci nu vor ramane doar pe hartie ).
             Consiliul local si conducerea executiva, nou alese in iunie 2012, trebuie sa se ocupe de realizarea acestor obiective foarte necesare unei dezvoltari  echilibrate si armonioase a Dumbravitei.
             In calitate de consilier local pot sa va spun ca pentru Gradinita noua este demarat un program de finantare  in parteneriat cu municipiul Timisoara ( sub denumirea  Centru de zi  pentru copii ).
             Casa de cultura a fost cuprinsa in programele electorale ale  tuturor  celor care au candidat  la alegerile din iunie 2012. In aceste conditii vom insista sa fie cuprinsa la finantare cu prioritate avand in vedere conditiile improprii in care  se desfasoara activitatile culturale din localitate.
             Pentru celelalte obiective va trebui sa se achizitioneze cat mai repede un PUZ  pentru a putea atrage  finantari din alte surse, nefiind posibila finantarea lor cu prioritate  din bugetul local.
             Aceste  obiective sportive si de agrement (  Sala polivalenta, Baza de tenis , Strandul , Parcul de agrement ) sant o necesitate imediata pentru localitate si cred ca actualul  CL va intelege acest lucru si va trata cu  responsabilitate  si intelepciune  gasirea unor solutii   pentru realizarea  acestor obiective atat de asteptate de majoritatea  tinerilor si nu numai. 
             Din cate cunosc eu exista investitori locali dornici de a se implica in  dezvoltarea unor astfel de proiecte. Sper sa existe receptivitate din partea CL.
             Va asteptam  langa noi  in sustinerea permanenta a dezvoltarii localitatii.
   

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>