Gheorghe Imre

 Posted by on 20 noiembrie 2024  Add comments
 

 Gheorghe Imre

Nume si prenume

GHEORGHE  IMRE

Adresa

Str. Mihai Eminescu nr. 4 B , Dumbravita , Timis

Telefon

0730 484 929

E-mail

 

Data naşterii

03 mai  1943,  Cristelec, Salaj

Locul naşterii

Cristelec, Salaj

Profesia

Muncitor  in industria mobilei, actualmente pensionar

Experienţa profesională

Funcţii deţinute

 

Educaţie şi formare

Specializări

 

Facultate

 

Liceu

 

Activităţi extraprofesionale

 

Hobby

Pescuitul

 

Comenteaza din contul Facebook

  10 Responses to “Gheorghe Imre”

 1. SALUTARI DE LA CRISTELEC MULTA SANATATE SI VIATA LUNGA

 2. NEPOTU LUI BOSCA TEODOR SI ANA

 3. Imre, mit keresel te ezek között?

 4. Egy uj polgarmester urom(spre ca am scris bine in urma discutiei telefonice cu d-nul Imre:). Si pentru a-l cita pe Laszlo Tokes: "Este mai potrivit un candidat roman cinstit decat unul maghiar corupt".

  PS Evident citatul de mai sus referitor la unii candidati UDMR nu are nici o legatura cu primarul Dumbravitei care nu s-a dovedit cu probe a fi unul corupt.

 5. Domnu Sturz mai bine tineti-o pe romaneste. Acolo aveti pregatirea necesara dar cred ca nu ati inteles exact intrebarea mea la adresa lui Imre. De altfel se scrie "uram" iar Imre poate nu e Imre ci Gheorghe si nu am stiut ca sunteti purtatorul de cuvint al lui Gheorghe. In alta ordine de idei: egy uj polgarmester ujszentesen jo lenne ha legalabb magyarul ertene (korrupt vagy nem) ha nem is beszeli a nyelvet igaz?

 6. Igaz uram! Legat de mesajul D-voastra final, si eu imi doresc un primar care sa se inteleaga cu toti, mai ales ca populatia maghiara din Dumbravita este din cate stiu eu de 18% dupa ultimul recensamant.

  Domnul Matyi referitor la sugestia D-voaastra sa stiti ca imi face placere sa exersez limba materna a bunicii mele, eu provenind dintr-o familie mixta. Va rog sa considerati acest lucru un semn de respect pentru a imbunatati comunicarea dintre noi. Ma bucur ca imi corectati scrisul, cu prima ocazie sper sa apucam si sa vorbim (cu toate ca accentul meu maghiar este :( D-nului Gheorghe Imre i-am facut un serviciu deoarece lucram in echipa dupa cum ati constatat. Si pentru a-l cita de asta data pe colegul meu Gheorghe: "No spue-i ca Imre e DUNOS!"

 7. Domnul Imre si alti cetateni au constituit aceasta asociatie din respect pentru toti locuitorii comunei. Dinsul este decanul de varsta si totodata un factor de stabilitate in DUNOS. Mi-ar face placere sa avem mai multi "oameni" ca dansul printre noi. In Dunos nu conteaza nici etnia nici apartenenta politica.

  • Imi place cum ganditi d-le Robert si e pacat mai intra unii pe acest site fara a avea nici o solutie constructiva pentru adevaratele probleme din Dumbravita si se comporta ca "orbul"……nu e suparat pe cine i-a scos ochii,dar e nervos pe cel care-l duce de mana.Prin acest mod arata de fapt ce nivel de educatie si pregatire au.

 8. Eu nu cunosc rezultatul recesamintului Stimate Domn Toma, dar ma mir de acest procentaj pentru ca in 2002 erau cel putin 40 % maghiari dar in alta ordine de idei nu ma mai mira acest procentaj dupa explozia zonei noi asa numita rezidentiala. Probabil ca in scurt timp se va  scrie din nou istoria acestei localitati unde de altfel ca o paranteza, primii locuitori de etnie romana sau asezat abia in 1926 si culmea au venit din Serbia! Curios nu? De mentionat ca saraca asezare sa numit Vadaszerdö (folositi mai bine Google decit pe Imre)  si a jucat un rol important in Revolutia din 1848. Si ca incheiere a informatiei scurte de istorie, prima biserica ortodoxa sa terminat abia in 2005!!!!! Toate astea cred ca le-ati stiut si Dvs. Si pentru ca stiam ca sunteti din Arad, m-am mirat  si mai mult ca nu intelegeti mai bine aceasta limba, ce-i drept grea. Ramin cu speranta ca ne  intilnim cindva si cu aceasta am sa inchei si eu comentariile despre aceste alegeri de mascarada. Toata stima, Matyi.
   

 9. Multumesc. Doar atat va rog sa nu ma confundati cu d-nul Toma. Tin la felul meu de a fi ca Sturz (Zirstein dupa tata).

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>