Mai 242015
 

Convocator

In temeiul art.39 din Legea  215/2009 republicata, se convoaca toti consilierii locali pentru data de 28.05.2023 orele  17.30  la sediul Primariei pentru a lua parte la sedinta ordinara a Consiliului Local Dumbravita cu urmataoarea ordine de zi :

ORDINEA DE ZI

52209778 300x172 Sedinta ordinara CL Dumbravita  Mai 2015

  3 Responses to “Sedinta ordinara CL Dumbravita- Mai 2015”

  1. In Raportul intocmit pentru alocarea sumei de 15000 lei din bugetul local pentru 10 ani de la sfintirea bisericii din Dumbravita si la Proiectul de Hotarare pentru aceasta manifestare , data de 31.06.2023 este gresita deoarece luna iunie are numai 30 de zile.

  2. În luna martie 2015 printr-o HCL se aprobă PUZ pentru tineri până în 35 de ani. La ședința CL din luna aprilie 2015, punctul 9 al ordinii de zi se referea la revocarea HCL cu pricina. La cererea primarului Malac s-a amânat revocarea HCL care a aprobat acest PUZ până la următoare sedință al CL. Acum în mai 2015 nu s-a pierdut nici un singur cuvânt despre acest PUZ respectiv HCL care e în discuție ! Se mai face ceva sau ca multe alte proiecte o lăsăm baltă și pe asta ?!!!

  3. In cele din urma la alesii nostrii macar au ceva de apreciat. Nimeni nu poate sa conteste lipsa lor de imaginatie, si numarul debordant de mare de posibile proiecte ce le trec prin cap si nu numai - le si discuta. Bietii copaci care sunt taiati pentru maculatura ce vina au oare?

    As vrea sa contribui si eu cu idei: un aquapark - cel mai mare din tara daca se poate, o gradina zoologica mai bazata decat cea din timisoara, metrou, de ce nu pista de F1, un stadion mare cu nocturna, o catedrala mai mare decat cea a neamului, observatoare stelare, cineva zicea de un burj al-arab, 

    Imaginatie avem, hartie este…de ce sa nu facem proiecte domne'  ? din 100 tot se face unul, nu-i asa? Nu trebuie finantare, nu trebuie sa fie utile, nu trebuie nici macar investitii! Imaginatia omului este debordanta, si primaria nu rateaza nici o ocazie sa ne-o arate! 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>