Sep 202015
 

consiliu local dumbravita 115x150 CONVOCAREA CONSILIULUI LOCAL DUMBRAVITA  SEPTEMBRIE 2015

In ziua de joi 24 Septembrie 2015 cu incepere de la ora 17.30 , Consiliul Local al Comunei Dumbravita se va intalni in sedinta ordinara.

Iata ordinea de zi a sedintei de consiliu:

1. Proiect de Hotarare privind rectificarea bugetului local pe anul 2015

2.  Proiect de Hotarare privind angajarea unui avocat in dosarul 20388/325/2015 aflat pe rolul Judecatoriei Timisoara dosar in care UAT Dumbravita are        calitatea de parat in proces cu SC NORD PROIECT Srl

3.  Proiect de Hotarare privind adoptarea variantei finale a stemei comunei Dumbravita

4. Proiect de Hotarare privind aprobarea documentatiei pentru amenajarea unor strazi in comuna Dumbravita

5. Proiect de Hotarare privind desemnarea d-lui primar MALAC Victor in vederea incheierii unui acord intre Consiliul Local Dumbravita si SC Vodafoane       Srl.

6. Adresa raspuns a Insitutiei Prefectului Judetului Timis nr. 9392/S3 din 24.08.2023 la solicitarea comuniei Dumbravita pentru stabilirea modalitatii de punere in aplicare a sentintelor civile privind pe SZILAGYI Geza si BOZSO Margareta.

7. Discutarea cererilor depuse

8. Diverse

Mai jos puteti gasi documentatia care sta la baza proiectelor de HCL mai sus mentionate.

 PROIECTELE DE HCL SI DOCUMENTATIA DE SUSTINERE A ACESTORA

FOAIE DE CAPAT AMENAJARE STRAZI

 

 

 

 

Comenteaza din contul Facebook

  9 Responses to “CONVOCAREA CONSILIULUI LOCAL DUMBRAVITA - SEPTEMBRIE 2015”

 1. Ceva noutati referitoare la amenajarea strazilor din buget propriu? va mai avea loc anul acesta sau nu ?

  Multumesc

 2. Buna,

  Aceeasi intrebare as avea si eu: ce inseamna mai exact ca a fost aprobata documentatia pentru strazile respective ? Inseamna ca sunt si fonduri pentru asta alocate ? Cred ca urmeaza daca fondurile au fost deja alocate o licitatie si apoi planificarea executiei (asta inteleg din document) … sau ma insel ?

  Vorbim de termen scurt (< 1 an), mediu (1 - 3 ani) sau lung (5 ani +++) ?

  Multumesc

  Gabriel

  • Iulian Toma

   Pentru Lucia si Gabriel,

   Proiectul pentru modernizarea strazilor  finantat din bugetul local si prezentat in sedinta CL din luna septembrie  este unul dintre proiectele pe care eu le-am solicitat inca din sedinta  de aprobare a a bugetului local pe anul 2015. Normal acest proiect trebuia  , conform legii bugetului , sa existe in momentul in care primarul a propus  asfaltarea a 4 Km  de strazi ( cele enumerate in proiect )  in anul 2015. Deci pentru aceste strazi au fost alocati 3 milioane de lei  in bugetul local in anul in curs .Tinand cont de  procedura de  achizitie , de timpii legali pentru licitatie si  contractarea lucrarii , avand in vedere ca santem deja in luna octombrie , eu unul nu cred ca aceste strazi vor mai putea fi modernizate integral in acest an. In acest caz banii oricum vor fi cheltuiti pe alte lucruri fara rost iar, unii dintre noi vom innota in continuare prin noroi. 

   • Multumesc pentru informatii.

    Deci daca banii nu sunt folositi pentru ce era prevazut nu se pot transfera in anul urmator cu acelasi scop desi este un lucru necesar comunitatii ? Iar noi ca si comunitate nu putem face nimic pentru a impiedica asta …

    Gabriel

 3. Bun asa…proiectele de 27 km nu se fac PTR.ca nu sunt fonduri, iar cel de 4 km unde SUNT fonduri nu se fac PTR.ca fondurile se pot folosi mai bine pe alte lucrări de interes, cum ar fi petreceri, manele, artificii, mici, cârnăciori si altele din aceeași gama. Mulțumim partidului! 

  Era un banc pe vremea raposatului, concluzia era: cand fu tica nu fu tache, cand fu tache nu fu tica, cand fu tache si cu tica nu fu tush la găurica.

  • Iulian Toma

   Pentru Gabriel si Silviu,

   In documentele atasate convocatorului  pentru sedinta CL din  luna septembrie  puteti gasi si actualizarea contractului dintre Guvern si Primaria Dumbravita  pentru Programul de modernizare strazi de 15 Km. In acest contract la art.5  este prevazut ca Primaria poate finanta  o parte din lucrarile programului , daca bugetul central nu aloca banii necesari in anul de plan, iar guvernul va returna acesti bani , la cererea  primariei in anul urmator. Imi propusesem sa sustin aceasta varianta in sedinta CL, avand in vedere ca pentru Programul de 15 Km exista peoiect, exista constructor  dar nu exista fonduri. Din pacate  nu am putut participa la sedinta  iar lucrurile au ramas intr-o incertitudine totala. Voi incerca totusi o propunere scrisa pentru sedinta din  octombrie. Nu ar fi rau ca la acea sedinta sa existe si o sustinere din partea comunitatii. 

 4. Iulian Toma

  Imi cer scuze , este vorba de art.4 aliniatul 5  din anexa la contractul de finantare de 15 Km.

 5. Vindem si ne relocam.

  Dumbravita este devalizata de FSN.

 6. Selimbar …

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>