Noi 072024
 

   Dumbravita se mandreste cu o scoala frumoasa si dotata la nivel corespunzator. Intrebarea este daca ea are si resursele necesare unui invatamant de calitate.    Raspunsul il aflam din perspectiva beneficiarilor serviciilor scolii, respectiv din rezultatele chestionarelor de evaluare a satisfactiei acestora aplicate in institutia respectiva.

Evaluarea scolii Dumbravita 2011 Scoala din Dumbravita  realizari si perspective

    Evaluarea globala realizata de catre parinti a demonstrat faptul ca acestia sunt in general multumiti de atitudinea si pregatirea personalului didactic.

   Chestionarele de evaluare a perceptiei parintilor elevilor ciclului primar au aratat o satisfactie a acestora legate de prestatia invatatorilor claselor I-IV.

thumb scoala3 Scoala din Dumbravita  realizari si perspective

    Rezultatele globale ale elevilor claselor V-VIII au aratat ca in perceptia acestora elemente din conduita unor cadre didactice poate fi imbunatatita. Este de remarcat faptul ca elevii solicita un plus de ordine si disciplina la ore.

    Pagina a fost realizata de Ovidiu Sturz, cel care a conceput (impreuna cu directiunea) si interpretat chestionarele de evaluare a satisfactiei beneficiarilor scolii.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>