Mar 302015
 

Ordinea de zi a sedintei extraordinare a Consiliului Local Dumbravita  din 31.03.2023 :

1.  Proiect de hotarare privind majorarea capitalului social al SC Dumbravita Investitii.

2. Proiect de hotarare privind participarea Comunei Dumbravita in cadrul proiectului  "S.U.C.C.E.S. Timisoara -sportul- un cotext competitiv al economiei sociale"

3. Proiect de hotarare privind rectifocarea bugetului Comunei Dumbravita pe anul 2015

 

Materiale sedinta

 

cl dumbravita 230x300 Sedinta extraordinara  CL Dumbravita, 31.03.2023

 

 

 

  3 Responses to “Sedinta extraordinara - CL Dumbravita, 31.03.2015”

 1. Nu inteleg de ce semneaza Doamna Jurista ceva ce nu intelege nici ea?

  Din lecturarea materialului de sedinta am observat ca se aloca suma de 43,47 lei pentru majorarea capitalului social la Dumbravita Investitii si se diminueaza de la Obiectivul Liceu 160.000 (nu stim ce din raportul PRIMARULUI). Poate, sunt de fapt sigur, ca alesii nostri locali pricep ce dau din ce iau, sau nu stiu sa citesc printre rinduri ce vrea sa insemne aceasta alocare de suma.

  Probabil s-a gandit bine si s-a scris stramb.

  • Iulian Toma

   Curtea de conturi, dupa verificarea societatii Dumbravita  Investitii, a stabilit  ca masura transferul utilajelor Primariei  catre societatea  Dumbravita  Investitii. Solutia  aleasa a fost cresterea de capital a societatii D.I., societate care are ca actionari : UAT Dumbravita  cu 99 %  si Aqua Dumbravita  cu 1 %. S-a dorit pastrarea proportiei de participare si dupa majorarea de capital. In aceste conditii la suma rezultata  din evaluarea  utilajelor ce fac obiectul transferului , UAT  Dumbravita  mai trebuia sa adauge suma de 43,47 lei pentra a avea in continuare o participare de 99 %. In bugetul UAT Dumbravita suma respectiva trebuia luata de la un anumit capitol de dezvoltare  si folosita pentru majorarea de capital. Primarul a decis sa ia aceasta suma de la  Obiectivul Liceu care era cuprins in buget cu suma totala de 160 000 lei, suma urmand a fi utilizata pentru intocmirea proiectului si a studiului de fezabilitate. Primarul a considerat ca va putea realiza aceste  faze  cu o suma mai mica si a decis sa  directionaze o parte din bani catre majorarea de capital.

   Aveti si d-voastra mare dreptate atunci cand afirmati ca nu prea se intelege mare lucru din documentele intocmite de catre executiv. Atat primarul cat si  o parte  din personalul de specialitate din subordinea sa  au mari probleme privind exprimarea si comunicarea  in general .

 2. Sedinta in data de, sedinta amanata - astea sunt ultimele articole citite aici.Personal imi placeau  forte mult procesele verbale de sedinta dar vad ca ele intarzie. Asteptam !

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>